2777
2789
واسه لباس بله واسه اثاث بله واسه دیوار نخیر

ماما میگه اونوقت میشه خونه ی ارواح که  

دیوار مشکی بعد ستاره های کوچولو روش

اینو میزنم تا حداقل بم نگه بدسلیقه  

هرگــــز نخواب کــوروش ! ایران پــدر ندارد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی شیکو تمیز وباسلیقه اس اگه میتونی از پرده و بقیه جاها هم عک بده.

من میخ ام پرده هامو عوض کنم موندم چکار کنم.

دوتا پنجره با فاصله دو متر ه بعضیا میگن دیوارو سراسر پرده بگیر بعضیا میگن واسه هر کدوم جدا پرده 😕

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞

فقط مجلل پسندی من رویایی پسندم مثلا یه عکس بذارم ببینی من چی دوست دارم🤔

این تقریبا شبیه خونه منهhttps://www.google.com/search?q=خانه مدرن سفید&client=firebird&prmd=ivsn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwigvLmhi9naAhWGNpoKHWxHBlYQ_AUIESgB&biw=360&bih=477#imgdii=mcmv94Hc9wpB6M:&imgrc=OQ3QRvA2fE5kMM:&isa=y

من نمونه یک زن خوشبخت با بیش از پونزده سال تجربه زندگی مشترکم.کم سن ازدواج کردم درس خوندم تفریح کردم و الان از هم سنای خودم که دیر ازدواج کردن یا مجرد موندن خیلی راضی تر و خوشبخت ترم.اگر بهتون گفتن زود ازدواج کردی بعدا پشیمون میشی بدون غلط میگن.زمانی پشیمون میشی که انتخابت اشتباه باشه والا زود و دیرش تاثیری تو پشیمونی نداره.معیارهای ازدواجتون پول و ثروت و خوشگلی و هیکل و قد و تیپ نباشه.عقل و شعور و اخلاق و فرهنگ و اصالت خانوادگی باشه میبینید در هر سنی باهرکسی ازدواج کنید خوشبخت میشید
یه سوال میکنم جواب بدین شوهرم نه سال ازم بزرگتره عاشق کار و پول درآوردن و سود کردم منم دوسش دارم ول ...

تو چی کم میذاره؟ 

در توانش هست و نمیکنه؟

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 
خیلی شیکو تمیز وباسلیقه اس اگه میتونی از پرده و بقیه جاها هم عک بده. من میخ ام پرده هامو عوض کنم مو ...

من با این وضع

سرتاسری نگرفتم شیک شده

اینجوریhttps://www.google.com/search?q=پرده دو پنجره&client=firebird&prmd=ivsn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjVyNfti9naAhWqIpoKHVV-Ds4Q_AUIESgB&biw=360&bih=477#imgrc=DG0kf1y-doUDKM:

من نمونه یک زن خوشبخت با بیش از پونزده سال تجربه زندگی مشترکم.کم سن ازدواج کردم درس خوندم تفریح کردم و الان از هم سنای خودم که دیر ازدواج کردن یا مجرد موندن خیلی راضی تر و خوشبخت ترم.اگر بهتون گفتن زود ازدواج کردی بعدا پشیمون میشی بدون غلط میگن.زمانی پشیمون میشی که انتخابت اشتباه باشه والا زود و دیرش تاثیری تو پشیمونی نداره.معیارهای ازدواجتون پول و ثروت و خوشگلی و هیکل و قد و تیپ نباشه.عقل و شعور و اخلاق و فرهنگ و اصالت خانوادگی باشه میبینید در هر سنی باهرکسی ازدواج کنید خوشبخت میشید
یه سوال میکنم جواب بدین شوهرم نه سال ازم بزرگتره عاشق کار و پول درآوردن و سود کردم منم دوسش دارم ول ...

مثلأ چی کم گذاشته؟همچنان که داری پست میزاری از جاهای دیگه خونت هم عکس بگیر بذار من عاشق خونه دیدنم

🌹