2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

طرف میاد به من فحش میده بعد انتظار دارمن مثل کبک سرمو کنم تو برف چیزی بهش نگم بعد منو بن میکنه عجیبه ...

یبار اینطور شد دعوا بالا گرفته بود نی نی یار گفت هروقت توهین شد منو تگ کنید منم هرچی میشه خودشو تگ میکنم راحتتر از دهن به دهن شدن با اینجور آدمها ست 

یبار اینطور شد دعوا بالا گرفته بود نی نی یار گفت هروقت توهین شد منو تگ کنید منم هرچی میشه خودشو تگ م ...

اها ممنونمم. واقعا بعضی هاشون اعصاب آدمو خرد میکنن به خصوص این تندروهای مذهبی

بله دقیقا 

همیشه طرف ناحقه 

همیشه حقو قضاوت میکنه و تعلیق 

نمیدونم چرا 

واقعا گناهه این کارا و تاوان داره

یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭

بله دقیقا همیشه طرف ناحقه همیشه حقو قضاوت میکنه و تعلیق نمیدونم چرا واقعا گناهه این کارا و تاوان دار ...

من ی پست گذاشته بودم عکسم نذاشته بودم از ی بازیگر گفته بودم کدومش خوشگل تره رفته بود نی نی یار صدا کرده بود الله اکبر

من ی پست گذاشته بودم عکسم نذاشته بودم از ی بازیگر گفته بودم کدومش خوشگل تره رفته بود نی نی یار صدا ک ...

عجب 

منم کاربری اصلیمو دوماهه تعلیق کرده

یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭

اها ممنونمم. واقعا بعضی هاشون اعصاب آدمو خرد میکنن به خصوص این تندروهای مذهبی

باهاشون بحث نکن

اگه سازمان ها ببینن تو یه سایتی ضد مذهب حرف میزنن راحت اون سایت رو فی لتر میکنن

نی نی یارها هم مجبورن رو موضوعات مذهبی حساس باشن تا سایت فی لتر نشه 

کلا احترام مقدسات هم  ادم نگه داره خوبه مذهبی هایی که رفتارشون خوب نیست حسابشون از معصومین جداست

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

باهاشون بحث نکناگه سازمان ها ببینن تو یه سایتی ضد مذهب حرف میزنن راحت اون سایت رو فی لتر میکنننی نی ...

بله درسته دقیقا ولی بعضی وقتا آدم خیلی حرصی میشه باید جواب طرفو بده وگرنه آروم نمیشه خخخخخ