2777
2789
عنوان

دوران pmsپریودی😭

177 بازدید | 18 پست

پنج روز مونده حالم داغونه یعنی فقط من اینجوریم؟لطفا بگین تهوع . بیحال . افسرده . تپش قلب هم اضافه شده لرز دست پا انگار بی جونم چیکار کنم حتی نمیتونم کارامو بکنم برم دکتر یا تحمل کنم😔انگار دارم میمیرم کسی مث من هست؟

در دنیایی که خدا همراه اول است هیچ کس تنها نیست♥️✨

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مکملای تقویتی ، مکمل آهن ، اینچیزا بخر همش خونت باشه بخور ، چیزای گرون و خوبم بخر ، ارزش داره

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱۲۰ خرداد ۴۰۵ بابا اومد آنومالی صدای قلبتو گوش داد،ذوقو تو چشماش میدیدم،امیدوارم مامان بابای خوبی برات باشیم دختر قشنگم🥰۷شهریور۴۰۵ به وقت ۳۰ هفتگی~وزن ۱کیلو و ۲۱۵😢 فسقلیه مامانی🫠🤏🏼۱۴شهریور،۳۱هفته~وزن 1کیلو و 500

همه داریم علایم مختلف

آب بیشتر بخور.تا حدی که در توانته به تغذیه ات برس.محصولات کافئین دار نخور.تخم شربتی و عسل برای من خیلی خوب بود.

با خودت مهربون باش این چند روز..چون هرماه تکرار میشه و زود می گذره🌺🌺

من یک هفته مونده دیشب به حدی حالم بد بود شوهرم چپ و راست راه میرفت میگفت بارداری بخدا تو بارداری به جون مادرم بارداری 🙄 تو فیلما ندیدی کسی که خیلی درد بکشه میخواد بچه بیاره 😐

به پایت سنگ می بستم اگر میلت به ماندن بود ولی حالا که این اندازه دلسردی...خداحافظ

من دیشب تا صبح از دل‌درد شدید نمیتونستم بخوابم هیچی هم نداشتیم بخوریم حس کردم دارم زایمان میکنم😂😭

شما هم تهوع میاد سراغتون؟

مگه بار اول آن هستش خب طبیعیه چای شوید درست کن بخور

بار اولم نیس ولی این سری نمیدونم چرا بدتر از سری های قبلم مخصوصا تهوع و بیحالیم 

منم پریودم.. روز اولمه دیشب خوب نخوابیدم صبح با وضعیت افتضاح بیدار شدم.. پادرد شدید و تهوع و افسردگی طبیعیه گلم.. ولی ممکنه کم خون باشی پادرد از کم خونی چون من کم خونی دارم.. یه آزمایش بده قبل دورت حتما قرص آهن و ویتامین بی بخور خیلی بهتر میشی.. زیر دلتو چرب کن گرمیجات بخور.. 

من یک هفته مونده دیشب به حدی حالم بد بود شوهرم چپ و راست راه میرفت میگفت بارداری بخدا تو بارداری به ...

من مجردم ولی حال منم خرابه اصلا این سری نمیدونم چرا بیشتر اذیتم حالم بد میشع از تهوع و بیحالیم فک میکنم دارم میمیرم

منم پریودم.. روز اولمه دیشب خوب نخوابیدم صبح با وضعیت افتضاح بیدار شدم.. پادرد شدید و تهوع و افسردگی ...

مرسی گلم فک کنم این سری سردی خوردم اینجور شدم اصلا رعایت نمیکنم

من مجردم ولی حال منم خرابه اصلا این سری نمیدونم چرا بیشتر اذیتم حالم بد میشع از تهوع و بیحالیم فک می ...

منم بار اولمه تا حالا سابقه نداشته اینقد درد بکشم پاهام خیلی درد میکنه 🥺

به پایت سنگ می بستم اگر میلت به ماندن بود ولی حالا که این اندازه دلسردی...خداحافظ