2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 57 پست
ب عنوان ی اقا میگم اخلاق و انسانیت ی بخشه پول هم ی بخشه ادم درست هم ک کنارت باشه زندگیتو میتونی ببری ...

بله کاملا درسته  منظور من کلا بی پول بودن نیست منظورم داشتن یه زندگی معمولیه نه توقعات بیجا داشتن طرف مقابل

ب قول مرتضی پاشایی:"مثله عصرپاییزی رنگ و رومون واسه خیلیا خاطرست آرزومون..."

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم جایی که عشق و صداقت و وفاداری و درستی باشه پول هم میاد، ثروت حقیقی آدما درستکاریشونه

واقعا تو این زمونه آدمایی مثل شما کم پیدا میشن . قدر خودتونو بدونید . 

بله کاملا درسته منظور من کلا بی پول بودن نیست منظورم داشتن یه زندگی معمولیه نه توقعات بیجا داشتن طر ...

توقعات بیجارو تو کامنتا بخون، نصفشون شوهر رو عابر بانک میبینن، بخون و گذر کن و بدون ابنجا مجازیه. 

استندبایِ حاجی🙌🏼

از من که گذشته ولی نه ، برای من مهمه بچم تو رفاه و بدون حسرت بزرگ بشه

بله کاملا درسته . بی پولی هم دردیه

توقعات بیجارو تو کامنتا بخون، نصفشون شوهر رو عابر بانک میبینن، بخون و گذر کن و بدون ابنجا مجازیه.

والا آدم خوبم پیدا میشه اما کم خیلی کم  من ک صد سال اینجور بمونم سراغ همچین دخترایی نمیرم

من پول برام مهم نیست اصلا.مهم اخلاق و انسانیته طرفه.ولی اون ادم باید عرضه کار کردن رو هم داشته باشه. ...

خیلی خوبه واقعا همچین آدمایی کم پیدا میشن قدر خودتونو بدونید امیدوارم فردی مثل خودتون گیرتون بیاد

من یه پولدار بی عرضه و قبول نمیکنم چون روز به روز پسرفت میکنه..اما یه بی پول با عرضه و با کمال میل قبول میکنم چون مطمعنا پیشرفت میکنه...چیزی که حتی از اخلاق هم مهم تره عرضه و جربزه مرده

والا آدم خوبم پیدا میشه اما کم خیلی کم من ک صد سال اینجور بمونم سراغ همچین دخترایی نمیرم

ادم خوب اطرافت هست. این چیزایی ک اینجا میبینی رو فقط چصی بدون. 

مجازیه دیگه هر کسی میخواد حفظ ظاهر کنه 

استندبایِ حاجی🙌🏼

من این جوری ازدواج کردم 😅از زندگیم راضیم مجبوری یه دخترپولکی بگیری من ده ساله متاهلم همیشه ملاکم اخلاق وایمان بود بعد ده سال هنوز دیدگاهم همونه من اخلاق گندونمیتونم تحمل کنم حتی اگه نخست وزیر باشه فرش زیرپاش دلار