2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 57 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون آدم اگر پول نداشته باشه ولی تلاششو بکنه که منو خوشحال نگه داره قبول میکنم

بعضیا میگن اخلاق مهم نیست برامون یعنی واقعا دوست دارین شوهرتون پول داشته باشه اما دست به زن هم داشته باشه یا فحش بده یا گیر بده بهتون؟ 

من کسی رو میشناسم که با یه آدم پولدار همه چی تموم ازدواج کرد و بهترین خونه و ماشین و... هم در اختیارش هست اما روز به روز افسرده تر میشه چون آقا اصلا بهش ابراز محبت نمی کنه و حتی به خاطر پولدار بودنش بهش شک داره و روز و شب تو این قصر کذایی زندونه و با هم بحث دارن و کسی رو هم میشناسم که هنوز اجاره نشین هستند و با چند تا بچه هر سال از این خونه به اون خونه میرن اما در عین نداری بهترین زندگی رو تو فامیل دارن و همه به خاطر محبت که بین اعضای خانواده هست بهشون حسادت می کنند

بستگی داره که آرامش زندگی برای شما تو مادیات خلاصه بشه و بهترین غذاها رو تنهایی و با خون دل خوردن یا تو این موضوع که یه لقمه نون و پنیر رو با عشق و محبت خوردن 

من خودم باشم ترجیح میدم نون خالی رو با عشق بخورم تا بهترین غذا اما تو یه قصر کذایی که هر روز جنگ اعصاب توش به راهه 

البته این دلیل نمیشه که هر فرد پولداری بی محبت و یا هر فرد فقیری با محبت باشه و خیلی وقت ها فقر هست که باعث بحث بین زن و شوهر میشه 

باید دید شخصیت شما چطوری هست اما به نظرم اگه مرد خوبی هست و دوستت داره بقیه رو خدا می رسونه

اگه از لحاظ مالی یذره اوکی باشه آره بقیش درست میشه مهم اخلاقه

بله کاملا درسته امیدوارم موفق باشین یکی اینجوری گیرتون بیاد

ب قول مرتضی پاشایی:"مثله عصرپاییزی رنگ و رومون واسه خیلیا خاطرست آرزومون..."

من کسی رو میشناسم که با یه آدم پولدار همه چی تموم ازدواج کرد و بهترین خونه و ماشین و... هم در اختیار ...

سلام خیلی ممنون که اینهمه تایپ کردین ... بله درسته کاملا شخصیت ها متفاوته درسته تو این روزای سخت اقتصادی پول خیلی خیلی به چشم میاد اما اگه محبت و علاقه و صداقت نباشه زندگیا کمرنگ میشه ...من هنوز ۲۴ سالمه و خبری نیست  فقط این سوالو پرسیدم تا ببینم نظرات دخترا چیه آیا پول زیاد مهمه یا پول متوسط و اخلاق خوب. 

من کسی رو میشناسم که با یه آدم پولدار همه چی تموم ازدواج کرد و بهترین خونه و ماشین و... هم در اختیار ...

سلام خیلی ممنون که اینهمه تایپ کردین ... بله درسته کاملا شخصیت ها متفاوته درسته تو این روزای سخت اقتصادی پول خیلی خیلی به چشم میاد اما اگه محبت و علاقه و صداقت نباشه زندگیا کمرنگ میشه ...من هنوز ۲۴ سالمه و خبری نیست  فقط این سوالو پرسیدم تا ببینم نظرات دخترا چیه آیا پول زیاد مهمه یا پول متوسط و اخلاق خوب. 

اون آدم اگر پول نداشته باشه ولی تلاششو بکنه که منو خوشحال نگه داره قبول میکنمبعضیا میگن اخلاق مهم نی ...

واقعا نظرتون خوبه‌... امیدوارم کسی گیرتون بیاد مثل نظر خودتون داشته باشه خوب و مهربون

جنتلمن بودن و حمایت ی آقا بخش زیادیش برمیگرده به پولش

آره هرکسی یه نظری داره پولم مهمه!

سلام خیلی ممنون که اینهمه تایپ کردین ... بله درسته کاملا شخصیت ها متفاوته درسته تو این روزای سخت اقت ...

پول متوسط و اخلاق خوب رو قبول میکنم ولی پول صفر رو نه

درضمن بیشتر درصد طلاق ها بخاطر فقره مخصوصا در دوران عقد 

زکات زیبایی پاکدامنی است. امیرالمؤمنین علیه السلام