2777
2789
عنوان

به خاطر خبرکشی زن عموم بابام مامانمو

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 45 پست
نگو که رفتید نشستید خونهمادرت باید با همون سر و شکل میرفت کلانتری و شکایت میکرد هم از بابات هم از زن ...

رفتیم بیمارستان نامه گرفتیم

یاارحم الراحمین🤲🏻❤️من امیددارم به مهربونی خداتوکل به خودت یاالله🌿یَـــا حَـــافِـــظَ مَـــنِ اسْــتَــحــفَــظَــه حافظ همسرم وپسرم وعزیزانم باش❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به تو هم میگن دختر.من بودم هم بابامو هم زن عموهامو جر میدادم.عموم فوت کرده زن عموهام دم به دقیقه به بابام زنگ میزدن خونه ای یا بیرون.مامانمم ناراحت شد.یه فشاری به بابام اومدم بابام بهشون گفت اگه دخترم اجازه ندهد جواب تماس هاتون را نمیدم به زن عموها هم گفتم سرتون را از ک...ن پدرم بکشید بیرون مگر نه آبروتون را میبرم.

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

زنگ زدم به داداشم 

یه شهر دیگه بود 

ازونجا اومد

زنگ زده بود به پسر ملیحه کلی فحش داده بود

یکی دیگه از دختراش 

دیشب پیام داده کلی عذر خواهی ‌ابراز شرمندگی کرده

حالا داداشم می‌خواد بره در خونشون دعوا و بگیره ملیحه رو 

ب ز ن ه

یاارحم الراحمین🤲🏻❤️من امیددارم به مهربونی خداتوکل به خودت یاالله🌿یَـــا حَـــافِـــظَ مَـــنِ اسْــتَــحــفَــظَــه حافظ همسرم وپسرم وعزیزانم باش❤️
به تو هم میگن دختر.من بودم هم بابامو هم زن عموهامو جر میدادم.عموم فوت کرده زن عموهام دم به دقیقه به ...

آفرین دختر باغیرت به تو میگن شیرزن 

قطعا اونا منظور بدی داشتن آگر جوون هم که باشند این فکت قوی تر میشه 

به تو هم میگن دختر.من بودم هم بابامو هم زن عموهامو جر میدادم.عموم فوت کرده زن عموهام دم به دقیقه به ...

مشکل اینه بابات پشتت بوده

بابای من دیشب زنگ زد گفت دیگه ادامه ندین

حالا به نظرتون جلو داداشم بگیرم

یا بزارم بره؟

آفرین دختر باغیرت به تو میگن شیرزن قطعا اونا منظور بدی داشتن آگر جوون هم که باشند این فکت قوی تر میش ...

باید بعضی وقتا آدم سلیطه باشه اگر سلیطه نباشی سواستفاده میکنن.منم دختری آرامی هستم با کسی کاری ندارم ولی کافیه ببینم کسی ازم یا خانواده ام سواستفاده میکنه به عزای سیاه می نشونمش.البته بابام و شوهرم و داداشام از عصبانیت من می ترسن 

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

ن نگیر اصلا

اونم پنج تا دختر داره وداماد

ویه پسر میترسم ولش کنم 

بیشتر بلایی سر داداشم بیاد

یا بلایی سر اونا بیاد ازش شکایت کنن

مشکل اینه بابات پشتت بودهبابای من دیشب زنگ زد گفت دیگه ادامه ندین

اوایل بابام پشتم نبود می گفت به تو ربطی نداره.منم لجباز و سلیطه بازی در آوردم.

حالا به نظرتون جلو داداشم بگیرمیا بزارم بره؟

اتفاقا همه خواهر و برادر با هم کشون کشی کشید 

یه چیزی بگم نه ربطی به ملیحه داره نه دختر و پسر ملیحه 

پدرتون خیلی ببخشید احمقه مگه سر یه حرف ادم مهمترین فرد زندگیش که زنش باشه رو میزنه؟

شما شخص اشتباهیو دارین مقصر میبینید برید از پدرتون شکایت کنید تا از مادرتون جلو همه فامیل معذرت خواهی نکرده ول نکنید تا حداقل یکم غرور مادرتون ترمیم بشه 

وگرنه چه ربطی بهداون بدبختا داره اونام مادرشون یه غلطی کرده 

این کاربری واگذار شده است....
اونم پنج تا دختر داره ودامادویه پسر میترسم ولش کنم بیشتر بلایی سر داداشم بیادیا بلایی سر اونا بیاد ا ...

بابات کجاست؟ داداشت با بابات درگیر نشد؟ 

اگه داداشت خواست بره همراش برین مواظب باشین درگیر نشن. 

به نظر من نرید دیگه ولی به گوششون برسونید برادران و فلانی فلانی و فلانی میخواستن برن پارسون کنم تادفعه ازشون باشه تو خونه یکی دیگ فتنه میندازه به گوششون برسونید و برسونید و شما باید تکلیف پدتونو روشن کنید فردا یکی از روی دشمنی بیاد بگه زنش مشکل داره اینم بدو بدو برای حرف مردم باید سرشور ببره بعد به شما بگه حالا که شد چیکار کنیم شما جلوی پدرتون هرچی میتونید به اون زنیکه بگید تا پدرتون بترسه