2777
2789
عنوان

چقدر تفاوت

183 بازدید | 17 پست

گاهی با خودم میگم چقد تفاوت باید باشه بین زندگی آدما چقد تفاوت تو دارایی آدما چقد تفاوت تو خوشی آدما چقد تفاوت تو شانس و اقبال آدما... 

ب قول مرتضی پاشایی:"مثله عصرپاییزی رنگ و رومون واسه خیلیا خاطرست آرزومون..."

اره دیگه آدما که ربات نیستن همه چیشون شبیه هم باشه هر کس یه دنیای جداست

منظورم  تقاوت درمیزان خوشبختی آدماست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بقول یکی از بزرگان در امور دنیوی به پایینتر از خودتون نگاه کنید و در امور معنوی به بالاتر از خودتون 

وگرنه همش افسردگی میگیرید البته آدم باید تلاششو بکنه و از خدا بخواد ولی اینکه همش زندگی خودشو با بقیه مقایسه کنه نتیجش این میشه که فقط غصه هاش بیشتر میشه 

بقول یکی از بزرگان در امور دنیوی به پایینتر از خودتون نگاه کنید و در امور معنوی به بالاتر از خودتون ...

بله قبول دارم اما چ کنیم ک انسان خب ذاتش کمالگراست و زیبا پسند چشما رو هم ک نمیشه بست ... اراده قدی میخواد فقط دیدنت خودت و حسرت نخوردن

زیاد بهش فکر نکن وگرنه افسردگی می گیری قبول کن همینه که هست. هر جایی باشی کلی بالاتر و بهتر از تو وج ...

بله درسته  دنیای بسیار ناقصیه

زندگی همینه دیگه یکی بالا یکی پایین ....مهم اینه از همون داشته هات لذت ببری و زندگی کنی .....با فکر کردن به این چیزا فقط حال خودمونو خراب می‌کنیم.....یه جایی یه جوری واسه ما هم میشه غصه نخور 

نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ...   نه دستت را به دستی دلخوش !!! 

زندگی همینه دیگه یکی بالا یکی پایین ....مهم اینه از همون داشته هات لذت ببری و زندگی کنی .....با فکر ...

بله دنیای خوبی نیست ... دیگه مهمم نیست جور بشه این چند سال دیگه هم سر میکنیم بره

بله دنیای خوبی نیست ... دیگه مهمم نیست جور بشه این چند سال دیگه هم سر میکنیم بره

سخته ...واسه هممون سخته....نشد اونجور که دلمون میخواد زندگی کنیم ...ولی بازم شکر  

نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ...   نه دستت را به دستی دلخوش !!! 

سخته ...واسه هممون سخته....نشد اونجور که دلمون میخواد زندگی کنیم ...ولی بازم شکر

بله این یبار فرصت زندگیم چجوری گذشت و میگذره...

بله درسته دنیای بسیار ناقصیه

می تونی با نارضایتی این دوران بگذرونی و در نهایت تو ۳۰ سالگی برسی به این که همینه که هست باید شرایط موجود قبول کنم.  می تونی هم تو ۲۰ سالگی این شرایط قبول کنی و تلاش کنی برای تغییر با همون شرایط موجود .   

هر چی زودتر به این پذیرش برسی تو زندگیت جلو افتادی و وارد مراحل رشد بعدی می شی 

الهم عجل لولیک الفرج