2777
2789
عنوان

فامیل نزدیک

101 بازدید | 12 پست

من خیلی وقتا حس میکنم خانواده ی ما خیلی منزویه

یعنی نه با کسی رفت و آمد میکنیم نه مهمون میاد خونمون نه ما میریم خونه ی کسی مثلا پسر عموها و پسر عمه ها و دختر عمه ها و خود عمو ها و عمه هامو من واقعا ۷ ۸ ساله هیچ ندیدم

تو این ۷ ۸ سال چند تا بچه ی عمو و عمه ی جدید به دنیا اومدن که من فقط عکساشون رو تو اینستا دیدم و اصلا از وقتی اینا به دنیا اومدن ندیدمشون

اصلاااا رفت و امد نداریم از وقتی بچه بودم همین بوده با اینکه عمه هام و عموهام و زن عموم آدمای بدی نیستن

قبلنا(۷ سال پیش مثلا)که سالی یه بار میدیدمشون خیلی خوب بودن اتفاقا

با شما مخالفم.

واقعا می خوای رفت و آمد داشته باشی باهاشون؟؟؟

اره

آخه یه جوریه مثلا کلا من دو تا عمو دارم بعد تو خیابون یه بار پسرعموم رو ببینم ممکنه نشناسمش چون تا حالا ندیدمش😑پسرعموهام هم بچه ان مثلا ۵ ۶ سالشونه

با شما مخالفم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ارهآخه یه جوریه مثلا کلا من دو تا عمو دارم بعد تو خیابون یه بار پسرعموم رو ببینم ممکنه نشناسمش چون ت ...

عجیبه!اولین نفری که چنین آرزویی داره..

خب می تونی خودت استارت بزنی رابطه باهاش رو.امتحان کردی؟

عجیبه!اولین نفری که چنین آرزویی داره..خب می تونی خودت استارت بزنی رابطه باهاش رو.امتحان کردی؟

میدونی شاید به خاطر اینه که بدی ای ازشون ندیدم و هیچکس هم ندیدم مثل ما با هیچکس ارتباط نداشته باشه

استارت چی خب یهو که نمیتونم تنها پاشم برم خونه ی عمم یا عموم😬اونم بعد این همه سال

با شما مخالفم.

من تا حدودی درکت میکنم . منم دوست دارم تا حدی رفت و امد باشه تا مجرد بودم که به قول شما کاری از دستم بر نمیومد . متاهل هم که شدم گاها زنگ میزنم یا خیلی کم رفت و امد رو شروع کردم ولی می بینم واقعا هیچ ری اکشنی ندارن . دیگه پذیرفتم که این مدلین به جاش فامیل همسرم ما تا نسبتای دورتر با تعداد خاصیشون رفت و امد داریم 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
واقعا وقتی مامان بزرگ بابابزرگا نباشن دیگه فامیل همه نمی بینن..به نظرم صبر کن عید برو عید دیدنی خونش ...

اره واقعا

البته فکر نکنم شدنی باشه چون من تنها که نمیتونم برم باید مامان بابام هم بیان که فععععک نکنم تمایلی داشته باشن یا اصلا حرفش پیش بیاد

ولی مرسی💛

با شما مخالفم.

عه چه جالب یکی درک کرد🥲

اره بابا این اداهای سرد و مدرن امروز هست که جامعه بشری رو انقدر افسرده و منزوی کرده حالا این که چه ماجراهایی پشت این هست بماند .  انسان ذاتا نیاز به ارتباط داره . چقدر ما در احادیث از صله رحم فواید میخونیم . ولی خوب یه تفکراتی مدام به ادما تزریق میشه که تاب اوری ها رو کاملا پایین اورده و ادما هیچ تحملی برای تجربه و حل کردن چالش ندارن .نتیجه این که  انقدر این انزوا پیش رفته که الان حتی افراد خونه خودش رو هم طرف نمیتونه تحمل کنه . پدر مادر همسر بچه .‌‌.. 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚