2777
2789
عنوان

سنگ کلیه

8731 بازدید | 34 پست

پسر پنج ماهم سه تا سنگ حدود 2 میل تو کلیه چپش داره، حالا گفتن ببرمش بیمارستان کودکان، من دارم از نگرانی سکته میکنم... یعنی درمان پذیره؟ کسی تو این زمینه اطلاعی نداره؟

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینقد ترسیدم باور کن خودم فشارم رفته بالا بچم بی قراری هم نمیکنه اخه

بگردم عزیزم

مطمئن باش خوب میشه،حتما حتما راهی داره

به کمک خدا و قانون جذب، به تمام خواسته هام میرسم✌
عزیزم، بمیرم براش. خواهرم سنگ کلیه داره . ۲۶ سالشه. پارسال این سنگ ها حرکت کردن.. از درد بالا میاورد ...

خدا نکنه عزیزم، میبرمش دکتر حتما شما براش دعا کن بارداری با دارو خوب بشه 

اینقد ترسیدم باور کن خودم فشارم رفته بالا بچم بی قراری هم نمیکنه اخه

عزیزم مشکلش حل میشه ولی پوست تو کنده میشه.نمیتونم بگم ناراحت نباش.اخه من پدرم سنگ داره اون طفل معصوم چی میکشه دلی خیلی شیرش بده تا نشستی و بی قرای یس و حمد بخون خدا همه مریضا رو شفا بده پسر شما را هم ب حق این ماه مبارک شفا بده

عزیزم مشکلش حل میشه ولی پوست تو کنده میشه.نمیتونم بگم ناراحت نباش.اخه من پدرم سنگ داره اون طفل معصوم ...

به خدا دلم برا همین معصوم بودنش میسوزه تگاهش میکنم دارم دیونه میشم از دیشب تا حالا، شماهم براش دعا کن 

نگران نباش. سنگ کلیه کمی اذیت و درد داره...ولی به هر حال چیزیه که درمان می شه و مشکلی ایجاد نمی کنه. بعدا هم قابل پیشگیریه. می فهمم احساستو. الان ترجیح می دادی خودت بیست تا سنگ کلیه داشتی(دور از جون) و بچت نیم دونه هم نداشت. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
به خدا دلم برا همین معصوم بودنش میسوزه تگاهش میکنم دارم دیونه میشم از دیشب تا حالا، شماهم براش دعا ک ...

انشالله خدا پسرت را شفا بده میدونم چی میکشی و همش نگاهت ب ساعته تا صبح بشه.من م اون هفته دخترم ابله گرفت دور از جونش تا مرگ رفت چون زد ب گلوش دیگه هیچی نمیتونست بخوره یک سالشه خیلی سخته خدا کمکت کنه

نگران نباش. سنگ کلیه کمی اذیت و درد داره...ولی به هر حال چیزیه که درمان می شه و مشکلی ایجاد نمی کنه. ...

به خدا همش دارم میگم از عمرم کم کن ولی بچم چیزیش نباشه

چیزیش نمی شه. دو میلیمتر خیلی کوچولوئه. بعضی از سنگا با دارو خرد می شن و دفع شدنشون هم اصلا آزار و اذیتی نداره. ایشالا که برای پسرت هم اینجوری بشه.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

نگران نباش عزیزم پسر منم 5 ماهگی متوجه شدیم سنگ کلیه داره و کلیه ش سنگ سازه 

دکتر دارو داد یه مدت دارو دادیم بهش قرص هیدروکلروتیازید و ویتامین ب 6 و  محلول کاسیترات 

خدا رو شکر تو ادرارش دفع شد بعد از یه مدت هم دیگه دارو ندادیم الانم 4 سالشه هر 6 ماه میبرم سونو خدا رو شکر مشکلی نداره

انشالله برا پسر شما هم راحت دفع بشه و مشکلی نباشه

فَاللّهُ خَیْرٌ حَافِظاً وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِین....