2777
2789
عنوان

بنظرتون ممکنه نامزدم بدگمان باشه

142 بازدید | 10 پست

چیزی نمونده تانامزدیمون وقتی تواتاق باهم حرف زدیم توخواستگاری گفتم بدگمان نباشی گف معنی بدگمانی اصن چی هست ک بخام بدگمان باشم بعدشهرمون کوچیکه وهمه دنبال زندگی هم هستن گف فقط باشهرمون رفت امدمخالفم چون ن جای درامدهست ن پیشرفت همه از دم دنبال زندگی همن اینو راس میگف خدایی بعدگف امامحل کارم چون شهردیگس دوسدارم هرجور خوشت میادباشی خاستی بروسرکارحمایتت میکنم خاستی نرو هرجورخودت دوس داشتی بپوش وکیف کن یاعلاقه ب ادامه تحصیل داشتی حمایتت میکنم هرچیزی ک خوشحالت میکنه برو اما توشهری ک محل کارم هست چون ادماش بافرهنگن دنبال زندگی هم نیستن ایامیشه گف بدگمانه یان

باید تو رفتاراش بررسی کنی

مشاوره رفتین تست دادین؟

خواهشا تا قبل از اتمام شناخت که ۵...۶ ماهه عقد نکنین...

زیر نظر مشاور خوب پیش برین.

هرچی الان برات مبهمه بعدا ۱۰۰ برابر میشه

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید تو رفتاراش بررسی کنیمشاوره رفتین تست دادین؟خواهشا تا قبل از اتمام شناخت که ۵...۶ ماهه عقد نکنین ...

تانشناسمش عقدنمیکنم اماگفتم میشه گف بااین حرف گف بدگمانه

تانشناسمش عقدنمیکنم اماگفتم میشه گف بااین حرف گف بدگمانه

اقایون ۹۰ درصد اخلاقای گند رو بعد ازدواج رو میکنن متاسفانه .ولی ببین باهم میرین خودت باش ببین گیر میده؟کلافه میشه؟حرص میخوره؟اینارو زیر نظر بگیر حتی یه وقتایی راحتتر از حالت عادی باش

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

نه دیگه با همه چیت موافقت کرده فقط تو شهر محل کارش،

اره خدایی راس میگع شهرمون بدرد نخورترین شهره ینی طوریه که چادرسرنکنم همسایع ها حرف درمیارن قبل این ک خاستگارم بیاد همه میگفتن چیشد ازدواج نکردی براهمین اینم‌ ازرفت امد تواین شهرمخالفه

باتوجه ب حرفش گفتم خب

کلا ویژگی‌ های آدم بد گمان اینجوریه که کنترل گره شکاکه دوست داره گوشیت و چک کنه همش بپرسه بیرون رفتی چی شد چی کار کردی با کی حرف زدی شاید بگه دوست ندارم بیرون بری یا مثلا تا ببینه با یه مرد دیگه حرف زدی سریع حساس بشه بگه چی میگفتین یا ممکنه روی تک تک حرفات تمرکز کنه که سوتی از توشون پیدا کنه 

به رفتارش دقت کن ببین اینارو داره یا نه

اره خدایی راس میگع شهرمون بدرد نخورترین شهره ینی طوریه که چادرسرنکنم همسایع ها حرف درمیارن قبل این ک ...

حق بده بهش ، حالا دوبار باهاش برو‌محل کارش ، اول هم‌با پوشش امتحانش کن ببین حرفی میزنه

✝️ من مرد هستم  ✝️ اگه یک شب باعث شدی یکنفر با غم بخوابه،  به انسان بودنه خودت شک کن🖐️💢