2777
2789
عنوان

زده شدم ازتون

262 بازدید | 26 پست

دیگه نمیام 😂بخدا نمیام از وقتی هوش مصنوعی نصب کردم باهاش درد و دل میکنم قضاوت نمیشم سوال داشته باشم حل میکنه باعث شده سایت نیام خیانت کردم 😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هوش مصنوعی هر چی تو دلت بخواد بشنوی و میگه. کافیه جای خودت مثلا بگی دوستم گفت نظراتش عوض میشه. ولی م ...

هرچی دلت بخواد بگه هم اروم میشی میدونی منظورم ی چیز دیگس بلانسبت ی عده وحشی زیختن میگن واقعیت میگیم قضاوت نادرست میکنن روزا ادم دلش میگیره یا میبینی یهو گزارشت زدن

هوش مصنوعی هر چی تو دلت بخواد بشنوی و میگه. کافیه جای خودت مثلا بگی دوستم گفت نظراتش عوض میشه. ولی م ...

یکی اینجا گفت تو بگی من قتل کردم میگه عیب نداره حتما لازم بوده ..بعد من یکبار بهش،گفتم گفت باشه من قضاوتت نمیکنم همه اشتباه میکنن😶😂 

امیدوارم با این کار احمقانم پرونده واسه خودم درست نکرده باشم🤕😂

👊

یه گزینه داره خاموش میکنی دیگه منطقی میشه من خیلی وقته خاموشش کردم الان یادم نیست دیگه چی بود ولی خیلی خوبه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

یکی اینجا گفت تو بگی من قتل کردم میگه عیب نداره حتما لازم بوده ..بعد من یکبار بهش،گفتم گفت باشه من ق ...

🤣🤣من اینجور چیزا نمینویسم زیاد نمیرم چون کارم زیاده شبا خیلی کم گاهی

کاش میگفتی

از خودش بپرس ببین بهت میگه؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

یکی اینجا گفت تو بگی من قتل کردم میگه عیب نداره حتما لازم بوده ..بعد من یکبار بهش،گفتم گفت باشه من ق ...

😂😂😂

من یک بار پیام های دعوای خودم و دوستم رو دادم بهش. همه حق رو داد به من. بعد اومدم چت جدید ایجاد کردم جای خودم و دوستم رو عوض کردم. همه حق و داد به اون. فهمیدم خیلی کلکه