2777
2789
عنوان

شدم مثل اون بچه تو فیلم حوض نقاشی

88 بازدید | 5 پست

مامان و بابام هیچگونه معلولیت عقلی از نظر پزشکی ندارن ولی مغزشون با گج پر شده سالهاست با اینکه یه عالمه زمین دارن مستاجرن بابام کار نمیکنه مامانم عین گداها همیشه زندگی کرده انقدر بی فکر و بیخیالن که کنار جوبم بخوابن ککشون نمیگزه تو این اوضاع من باید جمعشون کنم و مجبورشون کنم یه کاری کنم خیلی اذیتم میکنن انقدر اذیتم کردن و حرصم دادن با کاراشون دلم میخواد بمیرم😭خونه رو براشون پیدا کردم زمینو فروختیم با هزار بدبختی و گریه و التماس من و حالا مامانم میگه دلم بد افتاده خونه نخرین خدایا من به این دنیا اومدم خیر سرم پدر و مادر داشته باشم بدتر سرپرستی دوتا بچه رو هم از بچگی انداختی گردنم که

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر هدفمه باردار نیستم😂یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 دل را سر شوقی اگرم هست، تـو آنــی:))✨❤️‍🩹️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از اشناها کمک بگیر راضی بشن امثلا دایی و ...

اونام حسودن چشم ندارن ببین پیشرفت میکنیم که 

همون خاله ام به مامانم یاد داده که خونه بدیمنه چرا چون به خاطر سهل انگاری بابام فردای بیعانه دادن تصادف کردیم 

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر هدفمه باردار نیستم😂یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 دل را سر شوقی اگرم هست، تـو آنــی:))✨❤️‍🩹️