2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید خیلی ضروریه

72 بازدید | 9 پست

سلام دوستان نیاز به راهنمایی تون دارم

من ۴ روز با یه آقایی چت میکردم روزچهارم هم و دیدیم وقتی از دیت برگشتیم اون باز پیام داد و خیلی خوشحال بود و حرف از آینده میزد آخرین پیامی که من دادمم لایک کرد و رفت و حتی خداحافظی ام نکرد منم هیج پیامی ندادم،تا اینکه چند روز بعد دیدم یه حرف انگلیسی با یه قلب قرمز گذاشته بیوش به نظر شما دلیل این کارش چی بود‌؟چرا یهو اینطوری شد‌؟

نمیدونم چرا خیلی دارم بهش فکر میکنم همش تو فکرمه انگار خوشم اومده ازش اصلا اصلا از ذهنم بیرون نمیر دارن اذیت میشم چیکار کنم من همینطوری الکی جوابشو دادن فکر نمیکردم انقدر درگیرش بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه منو دیده بود خیلیم خوشحال بود میگفت برام غذا درست کن بیار😂بعد یهو دیگه پیام نداد و رفت بی خداح ...

همین برام عجیبه اگه فکر تو مشغول کرده بی دلیل رفته به نظرم ی جور غیر مستقیم پیگیری کن خیال خودت راحت بشه چون اینجوری دچار تله های فکری و رها شدگی و این چیزا میشی میمونه تو‌یادت