2777
2789
عنوان

ولم کرد رفت قایم شد😐

231 بازدید | 18 پست

بچه ها امروز بابام گیر داد لباس زمستونی ندارم هوا خیلی خیلی سرده 

بماند من می‌دونم پول داره اما پول خودشو خرج نمیکنه

مامان بابام ده ساله طلاق گرفتن 

گفت بیا برام لباس زمستونی بخر

باهم رفتیم بازار 

تو خرید لفظی با فروشنده بحثمون شد 😐 ببین دعوا نه ها بحث 

فروشنده یهو از پشت میز اومد جنس لباسو نشونم بده که بیا ببین عالیه 

بچه ها بابام با سرعت فرار کرد😐فکر کرد دعوا میشه فرار کرد 

باورتون میشه شاید خنده دار باشه اما من الان دارم گریه میکنم😐

همونجا اشکم در اومد فروشنده دلش برام سوخت رفت برام آب خرید 😐

لرز گرفته بودم رفتم خونه مامانم شوهرم اونجا اومد دنبالم گفت رنگت چرا پریده 

گفتم حالم خوب نیست 

تو ماشین زنگ زدم به بابام گفت حقته تا تو باشی بحث نکنی حقت بود کتک بخوری حالا چیزی نشده ها😐😐😐😐من میخواستم کت چرم بخرم گفتم از اونا نیست که ترک میخورن پوسته پوسته میشن بحث سر این بود

امروز اصلا غذا نخوردم هیچی به جز اون آب تو دهنم نزاشتم شوهرم بیچاره رفت غذا خرید اونم نتونستم بخورم دزدکی دارم گریه میکنم زیر پتو

تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره 

به جز مامانم و شوهرم هیچکس پشتم نیست حسرت اینکه یروز دلم به بابام گرم باشه رو دلم موند 

😐

تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باز قربون شوهرت

خیلی حالم بده خیلی 

باباها باید پشت دخترشون باشن 🙂✋🏻

شوهر دیگ بود سرکوفت میزد سوزن تو چشمت می‌کرد هر بار

شوهرم از اول شرایط زندگیمو میدونست

و همیشه پشتم بود اگه آدم بدی بود من الان بدبخت بودم🙂اما میدونی بعضی چیزا رو آدم اصلا روش نمیشه بگه مخصوصا اتفاقی که امروز افتاد

از این اتفاق چیزی ب شوهرت نگو بعدها سرکوفت بابات رو میزنه . بیخیال مهم اینه شوهر خوب و همراه داشته ب ...

بهش نگفتم اصلا 

روم نمیشه 🙂هر چند از اول همه چیو میدونسته و حمایت کرده اما این چیزی نیست که بشه گفت 

عیبی نداره عزیزم رنج وغصه جزی از زندگی هستنالانم رنج وغصه زندگی تو پدرتهبهش احترام بزار ولی حتما بهش ...

کلی برامون دردسر درست می‌کنه خوراکش آبروریزیه یه بار نشده پشتمون باشه یا حمایت کنه 🙂💔

بهش نگفتم اصلا روم نمیشه 🙂هر چند از اول همه چیو میدونسته و حمایت کرده اما این چیزی نیست که بشه گفت

اره افرین هرچقدرم شوهر خوبی داشته باشی این مسائل خانوادگی رو نگو بهش. شوهرها هرچی فکر کنن پدرزن پشت دخترشه بهتره. حساب میبرن .

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 
به گریه ات ادامه بده سبک شدی خواب میبرع

🙂💔

اره افرین هرچقدرم شوهر خوبی داشته باشی این مسائل خانوادگی رو نگو بهش. شوهرها هرچی فکر کنن پدرزن پشت ...

اون هنوز یادشه بابام بهش گفت با این دختره ازدواج نکن بدرد نخور و خرابه 🙂مثل مامانشه 

حتی به همه اینو گفته بابام