2777
2789

نمی‌دونم چطور میشه مثل امشب باز دلم میگیره 

گاهی امیدوار گاهی ناامید از شرایط 

هر چقدر می‌خوام به آینده فکر نکنم نمیشه. . .

واقعا امشب از ته دلم از خدا خواستم منم به زودی خونه دار کنه واقعا برای خدا کاری نداره. . . . 

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

الهی آمین 

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آمین🥺

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
چرا اینقدر برام دغدغه بزرگی شده چرا این موضوع باعث شد امشب اشک از گوشه چشم بریزه آخه

واقعا خونه مهمه اخه

خونه جایی که توش بچه های ادم بزرگ میشه و ز اول تا اخر میشه محل ارامش خانواده ، محل برپا کردن مهمونیا

ی خانم مگه میشه براش خونش مهم نباشه

ارزو های بزرگ ، 

منم عزیزم... واقعا دوست دارم خونه دار شم.و دوست دارم الان که این همه کوتاه اومدم از خواسته هام ، خون ...

دقیقا همین حس دارم 

میگم منی که اینقدر قوی ایستادم 

منی که خیلی از روزا برای رسیدن به هدفم قدم برداشتم 

پس کی قسمتم میشه این حس و حال خوب 

انشاالله خبر خونه دار شدنت بهم بدی رفیق 

ما دو هفته خونمون تو اتیش سوخت کلا الان خونه اقوام زندگی میکنیم واقعا فقط لباس های تنمون برامون موند

واقعا متاسف شدم براتون

ضرر مالی خیلی سخت 

از خدا می‌خوام به زودی سرپا بشید 

و قلب در آرامش بمونه🫂❤️‍🩹