2777
2789
عنوان

چه جوری به بچه هاتون دارو میدینن

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دکتری بهم گفت تو اگه بهترین چیز دنیا رو بخوای به یه نفر به زور بدی بخوره اون مقاومت می‌کنه باید با بازی به بچه دارو بدی وقت بذاری نه اینکه سفت بگیری بغلت به زور بریزی تو دهنش خب معلوم می‌ریزه بیرون باورت نمیشه من با همین روش پسرمو که خیلی بد دارو میخورد رو بهش راحت دارو میدم اصلا انگار معجزه شداز اون به بعد

یه دکتری بهم گفت تو اگه بهترین چیز دنیا رو بخوای به یه نفر به زور بدی بخوره اون مقاومت می‌کنه باید ب ...

اره دقیقا 

ی شب انق من بابام خاعرم باهاش بازی کردیم ک دارو  بدیم ک من کم اوردم پسرت چن سالشع 

اره دقیقا ی شب انق من بابام خاعرم باهاش بازی کردیم ک دارو بدیم ک من کم اوردم پسرت چن سالشع

نزدیک سه سال اما پارسال خیلی مریض می شدپسرم خیلی درگیر دارو دادن بودم براش توضیح بده که دارو واسه سلامتیش خوبه و حالش رو خوب می‌کنه ما فکر می‌کنیم بچه هستش نمی‌فهمه ولی ماشاالله خیلی خوبم همه چی رو میفهمن