2777
2789
عنوان

چرا اینجوری شدم

221 بازدید | 8 پست

همه چی داره بی اهمیت میشه، نمیدونم چرا انگیزه ام کم شده کلا 

نیاز دارم یکی یه سیلی محکم بهم بزنه بگه چتهه؟ چیکار داری میکنی؟ 

میترسم تلاش هام همش حیف شه

خستم از زندگی

دوست دارم بخوابم، وقتی شدم همون آدم قبلی بیدار شم

این شکست نیس، این خوده خود شکسته:)

یہ ‍ر‍و‍ز ‍م‍‌ی‍‌رِسہ‌ ‍ڪہ‌ ‍م‍‌َن م‍‌ی‍‌م‍‌ی‍‌ر‍َم ‍و ت‍‌و ف‍‌ڪ ‍م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ‍م‍‌َن ف‍‌ق‍‌ط آف‍‌م :)

همه این دوره رو تو زندگیشون دارن و پشت سر میزارنش منم خودم اینجوریم چند وقته ،نا امید نشو قوی باش

واقعا دارم کم میارم‌‌، نیاز داشتم یکی کنارم باشه ولی اون گذاشت رفت

یہ ‍ر‍و‍ز ‍م‍‌ی‍‌رِسہ‌ ‍ڪہ‌ ‍م‍‌َن م‍‌ی‍‌م‍‌ی‍‌ر‍َم ‍و ت‍‌و ف‍‌ڪ ‍م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ‍م‍‌َن ف‍‌ق‍‌ط آف‍‌م :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای آره همیشه اینجور موقع ها کسی که بیشتر از همیشه به وجودش نیاز داری میزاره میره دقیقا منم وای

هعییی

قوی باش دختر ،به خودت تکیه کن تو میتونی از پسش بر بیای :)))

پسر هستند

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢                  دوست داشتم جای تو میمردم                                                   هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟         

@الینا2536874‍ دادان...

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢                  دوست داشتم جای تو میمردم                                                   هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟