2777
2789
عنوان

مادرای عزیز یا خانومای باردار

92 بازدید | 14 پست

سلام من هفته ۱۰ هستم دوقلو باردارم خیلی استرس سونو ان تی دارم هرچی نزدیک تر میشم بیشتر میترسم میگم خداکنه سالم باشه نکنه قلبشون وایساده باشه هزارتا فکر و خیال میاد تو ذهنم میشه راهکار بدین و از تجربه هاتون بگید لطف میکنید با دلهای مهربونتون نفری یه صلوات برامون بفرستید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به امید خدا همه چی خوبه

به نطرم این نگرانیا رو همه مادرا دارن. هرچی پیش تر میری آپشنای جدیدی از نگرانی کشف میکنی!

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

۱۰صلوات میفرستم برات عزیزم. سلامتی خودت و نی نی هات

تجربه ندارم ولی اگ بخوای اینجوری استرس بکشی ک تا زایمان موهات سفید میشه چون بارداری دوقلویی سخته

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

سلام عزیزم ، همه چی رو بسپار به خدا ، دلت آروم میشه ...

منم بارداری دوقلویش داشتم تا به دنیا اومدن هزار فکر و خیال میکردم ولی تهش همه چی رو به خدا واگذار کردم ، خدای مهربون بهترین ها رو برات رقم بزنه امیدوارم

اصلا نگران نباش عزیزم 

برات آیه الکرسی خوندم هدیه به امام زمان ان شاالله سالمه

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

عزیزم اصلا چرا باید یه همچین چیزایی تو ذهنت باشه!!!؟؟؟؟

انشاالله که بحق علی اصغر امام حسین ع خدا دوتا دسته گل ناز میذاره تو آغوشت💐💐

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻

خیلی سخته درکت میکنم من کل بارداریم زیارت عاشورا. ایه الکرسی.دعای توسل.دعای معراج ‌.دعای نادعلی کبیر.حدیث کسا ینی روزی نبود ک نخونم قشنگ توگوشی دانلود کرده بودم هم توخونه پخش میکردم ک نی نی هم بشنوه هم خودم مبخوندم و واااااقعا ارامش پیدا میکردم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
انشالله که به سلامتی و خوشی به دنیا بیان بشن چراغ دلتون برای منم لطفاً هرزمان که یادت میوفته دعا کن ...

ان شاءالله باردار میشی حتما من دوسال این شهر اون شهر دارو شمییایی آی وی اف دارو گیاهی این دکتر و اون دکتر رفتم فایده نداشت دقیقا موقعی که غرق زندگی بودم خدا خودش خواست خدا مطمئنم برات بهترین زمانو در نظر داره عزیزم دامنت سبز میشه