2777
2789
عنوان

مذهبی های گل

101 بازدید | 8 پست

بعد یه اتفاق دلم از خدا بدجور گرفته و فرسخ ها غزش دور شدم نمیدونم این وضعم مقصر داره یا نه ولی درست میشه چطور؟؟؟؟؟؟؟

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کتاب آشتی با خدا بخون معجزه میکنه ❤️❤️❤️

وقت ندارم ولی اگه راهی میدونی بگو

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

دیدی مادر خیز بر میداره بچه رو تنبیه کنه بچه از ترس تنبیه شدن پناه می بره به همون مادری که خیز برداشته؟

خدا از مجموع همه مادرایی که افریده در طول تاریخ مهربون تره

ازش فاصله بگیری که به کی پناه ببری؟

شیطونم به این بهونه میخواد تو رو از خدا دور کنه

دیدی مادر خیز بر میداره بچه رو تنبیه کنه بچه از ترس تنبیه شدن پناه می بره به همون مادری که خیز برداش ...

شما جدی به مادرتون پناه می بردید من که در می رفتم😂🙂

نمیدونم ولی دست خودم نیس پقتی ارامش ندارم وقتی خستم باید کنارم باشه اما می ترسم پشتم نباشه با سر بخورم زمین سخت

شما جدی به مادرتون پناه می بردید من که در می رفتم😂🙂نمیدونم ولی دست خودم نیس پقتی ارامش ندارم وقتی ...

اره پیش اومده که خیلی بترسم پناه ببرم به خودش  

ببین ما تو زندگی شکست زیاد می خوریم ولی به این معنی نیست که چون خدا پشتمون نبوده شکست خوردیم

خیلی وقتا اتفاقا خیرمون تو همون زمین خوردن بوده

یه نمونه ساده اش فردی که به اتوبوس یا هواپیما نمی رسه و بعد اتوبوس تصادف می کنه یا هواپیما سقوط می کنه

به هر حال وقتی با خدا باشی چچه پیروز بشی چه شکست بخوری در کلیت قضیه نفعت در همون بوده

اره پیش اومده که خیلی بترسم پناه ببرم به خودش ببین ما تو زندگی شکست زیاد می خوریم ولی به این معنی ن ...

من داخل اتوبوس بودم مثل این که مردم به هیچ عنوان حالم خوب نیس خسته شدم😔🥲