2777
2789
عنوان

ای خاک تو سر مردهای سایت

305 بازدید | 35 پست

من تایپک زدم جواب به کاربر رو ، رو حساب اینکه خانوم هست دادم،اخه من اصلا به اسم کاربری و امضا دقت نمیکنم،دیدم درخواست داده نگاه کردم دیدم مرده مردک خل من چندساله تو سایتم درخواست خانوم هارو هم قبول نکردم تا به امروز ولی امشب حرصم گرفت از دست ای نر حول 

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آرام باش.

نمیشه نمی‌زارن بخدا گاهی با یکی کلی حرف میزنم میبینم مرده تازه بقیه میگن کاربر مرده چرا اینقدر عزیزم گلم میکنی،بعدش میفهمم چه کردم حرص میخورم،درس عبرتم برام نمیشه که 

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

وای دقیقا منم همچین شدم میگن هرچی فوش بهش بدم نر ماده هستن اینا مرد نیستن

خاک برسرن،امنیت نداریم به یکی بگیم گلم عزیزم یه نفر با کلی ریش و پشم اون ور بهمون میخنده

چرا انقدر حرص میخورین .گزینه رد کردن برای همینه .

شاید درک نکنین 

منم همچین شدم 

در مورد بارداری سوال چیزی می پرسیدم 

یا تو تاپیک صحبت می کردم 

درجا 

درخواست میدن 

خیلی سخته تحمل این 

اشغال ها

معجزه شکر گزاری...

دختر حواستو جمع کن خب😅

بخدا آدم نمیشم مثلا یکی دو روز بعد اینه متوجه شدم قربون صدقه یه مرد رفتم دقت میکنم به اسم ها و جنسیت ولی بازم 🥴

شاید درک نکنین منم همچین شدم در مورد بارداری سوال چیزی می پرسیدم یا تو تاپیک صحبت می کردم درجا درخوا ...

به منم درخواست میدن ولی واقعا این همه حرص خوردن و ناراحتی رو درک نمیکنم .حتی خانم هم درخواست بده قبول نمیکنم مگر اینکه توی یک تاپیکی هماهنگ شده باشه و خودم اطلاع داشته باشم