نه بیمارم نه خوشحالم نه از حالم خبر دارم/گهی با جان گهی با دل گهی از هر دو بیزارم/ گهی شاد و غزل خوانم گهی از درد بی تابم/ چه غوغاییست در این عالم که من حیران حیرانم
بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
پوستشو بکن به اصطلاح میگن فیله کردن و بعد با نمک بخور اما کلا یه طعم گس داره فشارم میندازه حواست باشه و پر از ویتامین c اما اگه داروی خاصی مصرف میکنی سرچ کن ببین تداخل نداشته باشه گریپ فروت با بعضی داروها نباید خورده بشه
یادم نمیاد ولی فکر کنم میخوردم گاهی هم مامانمو ابشو میگرفت با یک میوه ی دیگ مثل لیمو شیرین یا پرتقال قاطی میکرد
نه بیمارم نه خوشحالم نه از حالم خبر دارم/گهی با جان گهی با دل گهی از هر دو بیزارم/ گهی شاد و غزل خوانم گهی از درد بی تابم/ چه غوغاییست در این عالم که من حیران حیرانم