2777
2789
عنوان

خسته شدم

391 بازدید | 24 پست

چیکار کنم شوهرم قلیون بزاره کنار حالم بهم میخوره از قلیون کشیدنش خیلی زیاده روی میکنه تا وقت آزاد پیدا میکنه شروع میکنه به قلیون کشیدن دیگه صبرم تموم شده خیلی سخت نمیگرفتم یه وقتایی بیرون میرفتیم میکشید میگفتم اشکال نداره تفریحی اما الان دیگه جوری شده حتی تو خونه هم میکشه متنفررررررم خیلی بهش گفتم بارها بخاطر این قلیون لعنتی دعوامون شده گفتم دوست ندارم تو خونه وقتی با هم هستیم قلیون بکشی چند روز پیش عصر بچه پیشش گزاشتم رفتم دکتر برگشتم دیدم بچه تو هال تی وی میبینه اینم تو اناق خواب در بسته قلیون میکشه بخدا دیگه خسته شدم چیکار کنم ترک کنه 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

غر زدن ک اصلا فایده نداره بدترش میکنه میره سمت چیز دیگه ای و ترجیح میده با دوستاش بره بکشه...حالا ی دلخوشی اونم چیکارش داری

کاش میشد همچو آواز خوش یه دوره گرد زندگی را بار دیگر دوره کرد...

گلم خودتو حرص نده.کنار نمیزاره خیالت راحت.برامنم وضع همینه.دوسال اززندگیم باقهرو دعواگذشت هنوزم داره میکشه.بی خیال شو.بگو به جهنم.دودش تو چشم خودش میره

بابا    یعنی قشنگترین کلمه دنیا که هیچ مترافی نمیتونی براش پیدا کنی...

ولش کن مردا حرف گوش نمیدن برعکسشو باید بگی بگو بکش زیادتر بکش چرا نمیکشی چرا کم میکشی

یه چیزایی توی چشاته که دلمو میلرزونه  آدمو از تک و تنهایی بدجوری میترسونه  این زندگی زندگی نمیشه نباشی یه زندونه  چی داری که نفساتم آخه یجورایی درمونه