2777
2789

تاپیکای قبلیم کامل توضیح دادم جریانو

امروز دخترم کاری داشت باهاش، زنگ‌زد بهش

اونم به بچه گفت دیگه به من زنگ نزن

از اونجایی که دختره اصلا دوست نداره شوهرم با ما ارتباط بگیره؛ یا به دخترش محبت کنه و‌اینها، فهمیدم برای خوشایند اون اینکارو کرده

بعدشم به من پیام میداد که نه به من زنگ بزن نه پیام بده

بخاطر دخترم خیلی ناراحت شدم

تصمیم دارم شنبه برم و ضربه ی مهلکی بزنم بهش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه ادرسشو داری برو در خونشون فحش کشش کن

میخوام برم اداره زیراب شوهرمو‌بزنم فسادهای مالی و‌اخلاقیشو لو‌بدم ؛ اخراج شه

ببینم اونموقع این زن پاش میمونه بازم؟

فقط:میترسم اخراج بشه و بی پول بمونیم

خب تهدیدشون کن که این کارو میکنی برو در خونه زنه مادرش داداشش کسی بگو بیایید دختر خرابتونو جمع کنید ابروریزی کن حداقل دلت خنک بشه

فقط:میترسم اخراج بشه و بی پول بمونیم

ببین یا باید لوش بدی و بی پول بشین 

یا پول باشه و اونم بتازونه 

ببین کدوم راه منفعت بیشتر داره برات

بنظرم با دخترت صحبت کن نکه بترسونیش ولی بزار یکم متوجه اطرافش باشه بگو پدرش چکار کرده بدون گریه بگو 

و بگو همیشه تو دنیا ممکنه اینجور اتفاقات بیفته مهم واکنش ماست ک گریه کنیم و ضعیف باشیم 

یا قوی باشیم و آدمهای بد رو ازخودم دور کنیم 

بدگویی زیادی از شوهرت نکن ک حس ناامنی دخترت بگیره فقط بگو بابا میخواد طلاق بگیره بنظرت من اجازه بدم ک بره دنبال زندگیش و ماهم بریم دنبال زندگیمون؟ و گاهی باهاش تلفنی حرف بزنی اگرم حرف بد زد غمگین نشو من مثل کوه مواظبتم نمیزارم کسی آزارت بده 

قوی شدن رو از الان شروع کن 

ب دخترت بگو باید تو این دنیا قوی و زرنگ باشی خوب درس بخونی و پول هم داشته باشی عشق زیادی بهش بده و بگو ک اندازه کل آدمها دوسش داری بجای پدرشم دوسش داری 

نذار کمبود عاطفی بگیره