2777
2789
عنوان

جدا شدیم

164 بازدید | 10 پست

سینه م داره میسوزه 

دارم از درد عشقش میمییرم 

وقتی بهم میگه تو بدون من خوشحال تری دوست دارم دیگه نباشم و بمیرم

بچه ها 

بهم بگید با یه جمله یه شعر هرچی بهم بگید چجوری بهش بگم من واقعا عاشقشم

گلم نمیخواد بفهمه به جمله و شعر نیست رهاش کن

بى تو زندان شده عالم/پريشان شده حالم/نرسيدی چرا/درد خود را به كه گويم تو را در كه بجويم تو كجايى كجا....برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ماجرای من و تو، باور باورها نیست

ماجراییست که در حافظه دنیا نیست

نه دروغیم نه رویا نه خیالیم نه وهم

ذات عشقیم که در آینه ها پیدا نیست

تو گمی درمن و من درتو گمم باورکن

جز دراین شعر نشان و اثری ازما نیست

من و تو ساحل و دریای همیم اما نه.

ساحل اینقدر که درفاصله با دریا نیست.

-محمدعلی بهمنی.

‹ مَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ › خدا هرگز تو را رها نکرده(: 

پس چرا جدا شدی؟

تقصیر خودم بود 

فکر میکردم اهل رابطه نیستم و تنهایی خالم بهتره انقدر اذیتش کردم که از هر خوبی ای که بهم گرد پشیمونش کردم 

فقط شبی که رفت فهمیدم چقدر عاشقشم

اون شما رو نمیخواد این جمله خیلی کلیشه ای هست از قدیم هر کی خواست جدا شه گفت من لیاقتت ندارم بدون من خوشبختری من نمیتونم خوشبختت کنم بپذیر و فراموش کن میخواد از سرش باز کنه ببخشید رک گفتم😢

بعد جدایی جملات احساسی ب درد لای جرز دیوار میخورن 

رابطه سواد میخواد و مدیریت 

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

رابطه مراقبت میخواد مث یه بچه

درسته

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه