2777
2789
عنوان

خیلی وقته زندگی برام هیچ رنگ و بویی نداره 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 25 پست
منم که به همه جا رسیدم همینم دنیا همینه باور کنید تهه تهش چیه هیچی پوووچ پیر میشیم و میمیریم تو هر ش ...

خوب تهش که معلومه همه میمیرن ولی یه زندگی که راحت باشی بهتره یا همش سگدو بزنی😑

کاربری دست۱۰نفر میباشد

منم که به همه جا رسیدم همینم دنیا همینه باور کنید تهه تهش چیه هیچی پوووچ پیر میشیم و میمیریم تو هر ش ...

همیشه زندگیت خوب باشه ان شاءالله

فرق داره کیفیت وحال زندگی خوب باشه آدم حسش،خوبه،،،انرژی داره،،،به چی به کجارسیده چی نصیبش شده و

و 

اگربرعکس باشه مثه من،همش مشکل وخسته و فقط زنده ام ،،ناچارن

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوب تهش که معلومه همه میمیرن ولی یه زندگی که راحت باشی بهتره یا همش سگدو بزنی😑

بحث بهتر و بدتر بودن نیست 

بحث حسیه که داری این حسی که فکر کنی زندگی رنگ و بویی نداره یه حس عمیقه که همه تو هر شرایطی تجریش می کنند ...

بعضیا فقط تلاش می کنند نشون بدن اینطور نیست ولی اونا هم یه روزی مجبور به اعتراف میشن...

زندگی راحت هیچ وقت تو هیچ دوره ی تاریخی و هیچ جغرافیایی برای صد درصد آدمها مهیا نبوده و نیست

و قصه ی تلخ زندگی همینه

فقط تو دوره ی ما بخاطر اتفاقات مجازی 

آدمها نسبت به تفاوتهاشون با بقیه هوشیارتر شدنو بیشتر غصه می خورن

قدیم  تهه تهش طرف خودش رو فقط با دو تا کوچه بالاتر و پایین تر مقایسه می کرد  الان ببین چه خبره 

اونقدر که سلنا گومز خواننده گفته بود از اینستا میرم بیرون چون افسردگی می گیرم

بحث بهتر و بدتر بودن نیست بحث حسیه که داری این حسی که فکر کنی زندگی رنگ و بویی نداره یه حس عمیقه که ...

درسته حرفتون

نه والا من مقایسه نمیکنم با کسی ولی ما تو حداقل ها هم موندیم

کاربری دست۱۰نفر میباشد

درسته حرفتوننه والا من مقایسه نمیکنم با کسی ولی ما تو حداقل ها هم موندیم

عزیزم همین بیان جمله ی "حداقلها"از یک قیاس درونی ریشه میگیره 

آدم وقتی دنیای اطرافش رو می بینه که چه خبره  ممکنه کسی که ماشین نداره مثلا با خودش بگه «من که چیزی نمی خوام حداقل یه پراید دیگه با این همه بدو بدو حقمه وچیز زیادی نمی خوام

این جاست که داشتن یا نداشتن «حداقل ها» براش معنا پیدا می کنه  و مدام غصه می خوره که هر چی می دوعه نمی رسم...

ولی همین آدم درست زمانی که اطلاعات زیادی از آدمها و وضعیتشون نداشت خداروشکر هم میکرد که به طور مثال گلدانی خریده که شاید خیلی ها تو خریدش موندند!

...

زندگی ها ی پنجاه سال پیشو ببین  و بپرس 

حتی پولدارهاشم تو یه اتاق از مادرشوهر با سه تا اثاث زندگی می کردند خوشحال و راضی و پولدار می دونستند خودشون رو که یه سقفی دارن بالاسرشون 

نمی گم الان باید اینجوری زندگی کنیم درسته هر چیزی دورانی داره 

ولی حقیقت زندگی همینه بپذیری یا نه حداقلها و بدو بدو های ما از سر قیاسهاییه که شبانه روز تو ذهنمون انسجام میگیره 

تقصیر کسی هم نیست تقصیر دنیای محازیه که جزوی از زندگی مهمون شده

کاملا با نظرتون مخالفم😑

نظر شخصی ندادم چند تا استدلال منطقی رو در کنار هم به کار بردم و و کامل و واضح و با مثال توضیح دادم همین .

اگر غیر از این میگفتی تعجب می کردم   

معمولا آدمها دوست ندارن مسائلی که برای قر زدن و ناله کردن به عنوان حقیقت پذیرفتند نادرست باشه چون اونوقت مجبور میشن مسئولیت ناکامی ها و مشکلاتشون رو خودشون بردارند مجبور میشن خودشون آستین همت رو بزنند بالا و آرامش رو به زندگیشون برگردونند!!

از طرفی هم  بخشی از حرفهای من در ظاهر طوری به نظر میاد که داره قاطی با مسائل سیاسی میشه (از بازخوردایی که قبلاً گرفتم خوب اینو فهمیدم)

درواثع چون جو غالب کشور طوریه که اگه به نظر بیاد یکی تهه حرفش اینه که «مشکل از این کشور نیست و همگانیه »

فوری باش مخالفت می کنند 

حتی بدون دیدن منطق موجود در قضیه 

فکر می کنم زیاد برای این تاپیک وقت گذاشتم و قطعا دیگه بش برنمی گردم

تجربه بم ثابت کرده وقت گذاشتن بیشتر نتیجه یک عکس داره 

شاید هم نظر شما درست باشه قرار نیست حرف من وحی منزل باشه 

موفق باشید