2777
2789

میری بیرون همه خوش هیکل خوشتیپ😂😍🥺

رازتون چیهههه

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

سلیقم خوبه عزیزمممممم

🤣☺️😚

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ژنتیک ورزش

در هفته چندساعت ورزش میکنی 

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

وای نگو کلی چاق شدم به دلیل تحرک کم دارم میمیرم از غصه باشگاه هم نمیتونم برم دارم دیوونه میشم

منم 

وقت باشگاه ندارم 

اراده رژیم گرفتنم که صفر 

در هفته چندساعت ورزش میکنی

الان خیلی کم شده به خاطر دیسکم فقط بارفیکس و پیاده روی هر روز

قبلا حرفه ایی سالن میرفتم فوتسال

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

🤣🤣🤣🤣🤣الهی

بخدا خسته شدم 

هر روز یک ساعت با این خانم چینیه زومبا کار میکنم شکم و پهلو هام درد میکنه ولی خب رژیم زود میشکونم 🥺

آنان که نوای موسیقی را نمیشنیدند ان که میرقصید را دیوانه میپنداشتند