2777
2789

شنبه باید برم پزشک قانونی برای اجازه سقط و کورتاژ... یه هفته پیش فهمیدم بچه ی تو شکمم مشگل داره و باید سقط بشه.. تو این یه هفته از این دکتر و به اون دکتر از این سونو به اون سونو آخر هم ختم بارداری اعلام کردن و ارجاع به پزشک قانونی برای دستور سقط.. 

یه هفتس به زور چند لقمه غذا میخورم اینقد گریه کردم که چشمام ورم کرده نفسم بالا نمیاد از وقتی فهمیدم بچم نه مغزش درست تشکیل شده نه مخچش.. دست و پاهاش بلند و کجن نه صدایی میشنوه نه چیزی میبینه نه حرکتی میتونه بکنه با کلیه های ورم کرده و آب دور بچه صفر یه نوع سندرم داره 

خیلی حالم بد وقتی دست میکشم روی شکم سفتم وقتی به سینه های سفتم نگاه میکنم چقدر تو رویا به این بچه شیر دادم 4 ماه دارم با رویاش زندگی میکنم هیچ ندارم آرومم کنه حتی شوهرم نمیدونم چکار کنم آروم بشم خواهرم زنگ میزنه میوه مسکن بخور بخواب آخه با درد روحیم چکار کنم با افسردگی بعد از سقط چکار کنم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم خداروشکر کن متوجه شدی و به زندگی این بچه پایان میدی 

هیچ میدونی اگه بدنیا میومد و تو اولین باری که می‌فهمیدی این بچه این همه مشکل داره اون موقع صد برابر الان ناراحت بودی ؟ میدونی اون موقع باید تا عمر داشتی ازون بچه بی‌گناهی که مدام داره عذاب می‌کشه مراقبت میکردی؟ میدونی اون موقع باید با حسرت نگاه میکردی به بچهای مردم ؟ 

حق داری..یه مدت حالت بده....به خاطر تغییرات هورمونی هم ممکنه باشه...امیدتو از دست نده و سعی کن برای دفعه ی بعد با آمادگی بیشتری اقدام کنی به بارداری...تو این مدت هم از بدنت و روحیه ات خوب مراقبت کن...ان شاالله فرزند بعدیتو سالم بغل بگیری❤️🌹🤲

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

عزیزم خداروشکر کن متوجه شدی و به زندگی این بچه پایان میدی هیچ میدونی اگه بدنیا میومد و تو اولین باری ...

به حرفا دکتر اصلا به دنیا نمی‌آمد تو شکم از بین میرفت الانم میگن داره جون میده ولی به سختی چون خیلی مشگل داره

به حرفا دکتر اصلا به دنیا نمی‌آمد تو شکم از بین میرفت الانم میگن داره جون میده ولی به سختی چون خیلی ...

الهی منم پارسال بچم همین مشکلاتوداشت سقط کردم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹