خودم تو مهمونی بودیم دختر داداشم گیتار خریده بود منم تاحالا ندیده بودم ذوق کردم گفتم میزنم میخونم همه خندیدن شروع کردم اول یکم تمرین بعدش زدم و خواندن همه دست زدن و رقصیدن میگفتن بوووه مردا پول شاباش دادن تموم شد صدای دستی بلند شد که نگو شعرمم عاشقونه بود با عشق برا همسرم میخوندم همه گفتن محشر بود عااالی ولی هنوز باورم نمیشه اونجوری خوندمو زدم 😍😍😍بچه داداشم فیلم گرفته بود برام فرستاد ریختم تو کامپیوتر ولی باورم نمیشه صدای خودمه
من خودم تو میدیدی چه حااالی داشتم کیف کردم اولین بار های خوبی رو تجربه کردم 😍😍الآنم به شوهرم میگم برا برم کلاس میگه تو بلدی ولی نمیخواد صدامو کسی بشنوه وگرنه فیلکو بزارم اینیستاااااا یعنی فقط رگباره فالووره دامادمون تولدش زنگ زده بود بیایه دهن بخون شوهرم باهاش قطع ارتباط کرد 😕🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣منم دعوا کرد دیگه حق نداری بخونی
من غذاهای جورواجور تو مهمونی زیاد خوردم همین امشبم تولد دعوت بودم میز مزه پر هله هوله و فست فود بود امایه جا مهمونی رفته بودیم آبگوشت پخته بود به خدا انقد پر از گوشت بود دو قاشق بیشتر نخوردم بابا من میگم گوشت شما میگید گوشت به نظرم هر چیزی تو غذا اندازه داره