2777
2789
چرا کسر بشه مگه معما نمیان سر کلاس حقوقشون کم میشه سرویس بدبخت هیججا نمیتونه بره بخاطر بچهاتونمامانه ...

خب اونا که سر کلاس آن لاین درس میدن من به راننده سرویس گفتم پول میخای بچمو تا مسیری که مسیر مدرسه بود برسون من شاغلم باید بچمو ببرم که تنها نمونه قبول نکرد خب برای کاری که انجام نمیده چرا به زور پول میخاد

شما شوهرت یا بستگانت راننده سرویسه انقد بهت برخورده؟ خب ما داریم میگیم از ریشه غلطه این کار چرا انقد ...

نه نیست

الان حرفی نداشتی بزنی این بهونه کردی ؟ خب دلیل بیار دیگه اگه داری

فشاری هم نشدم مثل اینکه شما فشاری شدی چون حرف حق زدم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این سرویسی ها رحم ندارنننننتا قرون آخرش میگیرن

😐منم سرویس میبرم اول سال ک مادرا کلی چونه میزنن ک تخفیف بده فلان بهمان 

بعد اخر سرم تعطیلیا رو کم میکنن خب هیججا نمیتونیم بخاطر کارمون بریم همش منتظر فردا باید باشیم دوروز چیه انقدر خسیس بازی کار گر روز مزد نیستیم ک سرویس ماهانه اس

نه نیستالان حرفی نداشتی بزنی این بهونه کردی ؟ خب دلیل بیار دیگه اگه داریفشاری هم نشدم مثل اینکه شما ...

ملت ما همینه که مملکت درست نمیشه حرف حق بزنی دندون و چنگ نشون میدید بیخیال شما راس میگی

خب تایم تعطیلی میتونه بره اسنپ

وا من سرویس میبرم چرا باید برم اسنپ کار کنم سرویس چندتا بچه ان امنیت داریم منه خانوم چرا برم اسنپ ک نمیدونم چ بلایی میخواد سرم بیاد واسه چندرغاز پول اگه نمیخوان سرویس نگیرن والا

ملت ما همینه که مملکت درست نمیشه حرف حق بزنی دندون و چنگ نشون میدید بیخیال شما راس میگی

طبق قانون وضعیت هزینه سرویس در روزهای تعطیل

- قرارداد سرویس مدرسه معمولاً ماهانه یا ترمی بسته می‌شود و هزینه به‌صورت ثابت دریافت می‌گردد، نه بر اساس تعداد روزهای رفت‌وآمد.  

- دلیل این کار این است که راننده و خودرو در طول سال تحصیلی برای سرویس‌دهی به دانش‌آموزان رزرو و متعهد می‌شوند، حتی اگر بعضی روزها تعطیل باشد.  

- تعطیلات رسمی (مثل مناسبت‌های ملی یا مذهبی) یا تعطیلی‌های اضطراری (مثل آلودگی هوا یا شرایط خاص) معمولاً در محاسبه هزینه کسر نمی‌شوند.  

.  

- معمولاً مدارس ترجیح می‌دهند هزینه ثابت باشد تا راننده‌ها انگیزه و امنیت شغلی داشته باشند.

😐منم سرویس میبرم اول سال ک مادرا کلی چونه میزنن ک تخفیف بده فلان بهمان بعد اخر سرم تعطیلیا رو کم می ...

دو روز که نه کل ماه شاید ۳ یا ۴ روز رفتن و میگفت باید پول رو کامل بدی