2777
2789
عنوان

یه سوال

111 بازدید | 13 پست

سلام وقتتون بخیر ببخشید مزاحم شدم من زیاد آدم اجتماعی نیستم و زیاد اشاره های ارتباطی رو درک نمیکنم همیشه هم همین مشکل رو داشتم که نفهمیدم طرف میخواسته با من ارتباط برقرار کنه یه دختره هست تو دانشگاه یکم خجالتیه از همه نظر دختر خوب و عالی هست اما با وجود اینکه خجالتیه همیشه میاد با ذوق و اعتماد کامل با من از خودش حرف میزنه یا روزم رو با ذوق میپرسه منم الان یکم مشکلاتم زیادیه و نمیدونم این نشونه علاقس یا فقط یه چیز عادیه منم دروغ چرا هم نصف روز کار میکنم نصف دیگش دانشگاه و توان مالی برای ازدواج یا حتی یه رابطه جدی هم فعلا ندارم میخواستم بدونم راه حلی برای اینکه بدون اینکه بخوره تو ذوقش و ناراحت بشه از خودم دورش کنم تا آسیب نبینه دارید؟؟؟(اگه مجبور نبودم نمی پرسیدم ممنوم میشم جواب بدید)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید ازت خوشش اومده روش نمیشه مستقیم بگه 

ملایم و رک بهش بگو شرایط ازدواج و دوستی نداری 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                              زود بود برای رفتنت دلبر مامان 🖤

شاید ازت خوشش اومده روش نمیشه مستقیم بگه ملایم و رک بهش بگو شرایط ازدواج و دوستی نداری

ممنون فقط نمیدونم چطوری مستقیم بگم اخه خودش مستقیم درخواست نکرده

ممنون فقط نمیدونم چطوری مستقیم بگم اخه خودش مستقیم درخواست نکرده

خب مستقیم نگو به عنوان درد دل بگو 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                              زود بود برای رفتنت دلبر مامان 🖤