2777
2789

اینقد میپرن میگم الان میفتن رومون..بچه هام بیچاره ها ب زورخوابیدن..بخدا انگاروسط تالارم..اینقد صدا بلنده خودشون با داد همدیگرو صدا میزنن..اخه این بی فرهنگی نیس پس چیه..ساعت۱۱شب..برم درخونشون بنظرتون

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نرو

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

اگه فقط یه امشبه تحمل کن عزیزم

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .

اگر فقط امشب هست ولشون کن حالا ی شب خوشحالی دلرن

ن گهگاهی اینطور پیش میاد..اخه خیییییلییییی بلنده وحشتناک..یعنی طبقه ۴هستن ما ۳هستیم همسایه طبقه ۱ب من زنگ زد گفت مگه عروسی چیزی تو ساختمون. هست

ن گهگاهی اینطور پیش میاد..اخه خیییییلییییی بلنده وحشتناک..یعنی طبقه ۴هستن ما ۳هستیم همسایه طبقه ۱ب م ...

فردا جمعست دیگه بدبختا یه امشبو بزار حال کنن تا ۱۲ صبررکن

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

حالا یه شبه تحمل کم دیگه یه شبم شما مجلس شادی دارید اونا تحمل میکنن الانم خیلی دیر وقت نیست شب تعطیلیه

اگر بگویی تو کیستی خواهم گفت:باغی بودم، که به هر دانه خاک عطر عشق آمیختم، اما هر اناری که پروردم به خون آلوده بود❤️‍🩹