2777
2789
عنوان

خورشت کرفس

100 بازدید | 14 پست

من برعکس همه عاشق خورشت کرفسم 

حالا میخوام به جای گوشت قرمز گوشت بوقلمون بریزم 

تا الان گوشت بوقلمون مصرف نداشتیم ولی چون میگن گرمه و منم باید غذای گرم بخورم خریدیم ولی خب میخوام امتحانی بپزم ببینم چی میشه 

به نظرتون چجوری بپزم که بشه خورد؟😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بوقلمون زمان پختش زیاده 

بنظرم خوشمزه میشه

مقایسه کردن خود با دیگران: یکی از کارایی که حتما باید ازش دور باشین، مقایسه کردن خودتون با همکلاسیا و اطرافیانتون و بقیه هستش❌این کار واقعا اشتباه هستش چون توانایی ها، شرایط، سطح علمی، معیارای علمی، نوع یادگیری و قدرت یادگیری آدما با هم خیلی متفاوته❗️همونطور که در ویس های قبلی گفتم، بهترین نوع مقایسه، مقایسه خودتون با گذشته تونه، یعنی پیشرفتتون رو طی گذر زمان مقایسه کنید با قبل که این کار باعث بالا رفتن اعتماد به نفس تون هم میشه

مثل گوشت قرمزه زمان پختش؟

نمیدونم اخرین بار پنج سال پیش پختم ولی یادمه دیر پز بودن

مقایسه کردن خود با دیگران: یکی از کارایی که حتما باید ازش دور باشین، مقایسه کردن خودتون با همکلاسیا و اطرافیانتون و بقیه هستش❌این کار واقعا اشتباه هستش چون توانایی ها، شرایط، سطح علمی، معیارای علمی، نوع یادگیری و قدرت یادگیری آدما با هم خیلی متفاوته❗️همونطور که در ویس های قبلی گفتم، بهترین نوع مقایسه، مقایسه خودتون با گذشته تونه، یعنی پیشرفتتون رو طی گذر زمان مقایسه کنید با قبل که این کار باعث بالا رفتن اعتماد به نفس تون هم میشه

عالیه این خورشت بخصوص با بوقلمون محشره

شما امتحان کردین؟

اگه ترکیبی با گوشت قرمز بپزم یعنی چندتا تیکه بوقلمون چندتا تیکه گوشت گوسفند بد مزه میشه آخه همسرم گوشت بوقلمون دوست نداره

رونش خشک نیسسینه ش خشکه

اره

ولی کلا چربی زیاد نداره و توی خورشت مثل گوشت قرمز خوب لعاب نمیده

برای همون میگم

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام