2777
2789
عنوان

چجوری ببخشمتون

125 بازدید | 16 پست

وقتی از یه دختر 19 ساله یه پیرزن ساختید 

چجوری ببخشم وقتی نسبت به هرچی حس خوب داشتم تبدیل به بی حسی کردید 

چجوری ببخشم وقتی منو با تاریکی دنیا آشنام کردید 

چجوری ببخشمتون وقتی 3 ساله دیگه نمیتونم راحت بخوابم 

چجوری ببخشم وقتی من باهوش به یک دیپلم ردی تبدیل کردید 

چجوری ببخشمتون وقتی دیگه  نمیتونم معنی دوست داشتن رو درک کنم 

بگید چجوری نامردم اگه نبخشم 

تمام گرفتاری بشر از نقطه ای آغاز شد که نفهمید کیست و کجای عالم ایستاده 🪄🧚

کیا باهات این کارا رو کردن؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کیا باهات این کارا رو کردن؟

عزیزام کسایی که حاضر بودم جونم براشون بدم 

عزیزام کسایی که حاضر بودم جونم براشون بدم

حق داری نبخشی اون ها رو 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

حالا عذرخواهی کردن یا همینطوری دنبال بخشیدن یا نبخشیدن هستی؟

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
بنظرم توی گذشته نمون آینده تو بساز گور بابای دنیا و خیلی آدما.خودت بساز با سختیهایی که کشیدی حتما مح ...

این حرفای قشنگو زیاد به خودم گفتم ولی وقتی تو وجودت هیچ حسی نمونده وقتی دیدت به دنیا عوض شده وقتی واقعا شناختی همه چی رو چجوری میخای ادامه بدی

حالا عذرخواهی کردن یا همینطوری دنبال بخشیدن یا نبخشیدن هستی؟

عذرخواهیشون به درد عمم میخوره آخه  هرچقدر هم که برام نقش بازی کنن دیگه دلم باشون صاف نمیشه

این حرفای قشنگو زیاد به خودم گفتم ولی وقتی تو وجودت هیچ حسی نمونده وقتی دیدت به دنیا عوض شده وقتی وا ...

حسو باید ایجاد کرد الان ناامید بشی که باقیمونده زندگیتو هم ببازی بهتره یا دستتو بزاری رو زانو هات بلندشی

حسو باید ایجاد کرد الان ناامید بشی که باقیمونده زندگیتو هم ببازی بهتره یا دستتو بزاری رو زانو هات بل ...

تنها امیدم اینکه خدارو دوباره حس کنم اگه اون هم منو نخواد دیگه با چه نیروی ادامه بدم 

عزیزم دلم این پلن زندگی شماس باتوجه به شناختی که قطعا خدا از شما داره سختیها برات لازم بوده و همیشه قرار نیست ادامه دار باشه با امید و اعتمادبه خدا پیش برو. همه مشکلات و سختیهایی دارن که خیلی وقتها ما ازشون بیخبریم قرار نیست زندگی ساده باشه خودم یه جاهایی فکر میکردم تمومه کارم مشکلات و بیماری درحد مرگ داشتم  اما ورق برگشت. ارتباطتت با خدا خیلی مهمه خیلی خیلی خیلی.بنظرم مشکلات انسانو به یاد خدا و فلسفه زندگی هوشیار میکنه بهرحال فرصت زندگی کوتاهه