تو برنامه دوست یابی آشنا شدیم خدایی نه خونداده ما رسم دارن با کسی دوستی باشند یا دوستی بعد ازدواج تو قوم ما تهش مرگ حتی دختری که عکسش پخش بشه یا مجازی بزاره . نگید الکی واقعا داشتین تو فامیل. الان من خب خواستگار داشتم پدرم قبول نکرد که خوب نیستن من میشناسم الان دیگه ندارم خودمم بشدت آدمیم که نیاز به مرد دارم یکی باشه بهش تکیه منم بنظرتون چیکار کنم فقط میخوام کسی باشه در حد چت نه عکس دیت حالا تهش تلفنی حرف بزنیم ولی هیچ پسری قبول نمیکنه تا میگی سلام عکس زنگ بزن شماره بده بریم دیت بیا خونه چیکار کنم یا با این حس کنار بیام یا پسره قبول کنه راهنمایی کنید حرفهای پسره رو بگم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
طرف همش میگه ازدواج منم عکس فیک دادم😂🤦 چیکار کنم قیافم بدی نیس اما اونجوری نیس پسرا عاشقت بشن از معمولی به شدت پایین تر الان قیافه پسره انقد به دلم نشسته میگه با دوس دختر رابطه داشته زن هم داشته بچه هم داره 4 سالشه خودش 24 بیکار هم هست قبلا هم خلاف کارگری ، من اینا برام مهم نیس فقط میخوام باشه چت کنیم ناراحت باشم یا خوشحال باشه بهش بگم ته آینده من هم هر کی پدرم بپسنده بگه یعنی سنتی تغییر هم نمیشه داد اما من دلم میخواد دو پسر داشته باشم تا بعداً دلم نسوزه حداقل یه رحیم بامداد خمار باشه شیطنتم کرده باشم