2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه نه من یه فسقلی بود منظورم اینه که من بعد 6 روز زیاد نبود

عزیزم‌شما چند روز مونده بود ب وقت پریودی اتون سینه هاتون سنگین نشده بود؟ این علائم بارداری نیست؟ 

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻
عزیزم‌شما چند روز مونده بود ب وقت پریودی اتون سینه هاتون سنگین نشده بود؟ این علائم بارداری نیست؟

من دقیقا اون ماهی که اصلا علائم نداشتم باردار بودم 

یعنی هیچ‌علائمی نداشتم 

انقدری که منتظر پریودی بودم 

رفتیم جایی مهمونی همه بهم میگفتن رنگ و رخت مثل بارداراست

منم رفتم تست دادم باردار بودم 

سنگینی سینه تا ماه سوم چهارم اصلا حس نکردم 

من اولین علامتم لکه بینی بود 

من دقیقا اون ماهی که اصلا علائم نداشتم باردار بودم یعنی هیچ‌علائمی نداشتم انقدری که منتظر پریودی بود ...

من ۲۴ آبان قرص اورژانسی خوردم ۸ ام باید پریود بشم ولی علائم خاصی ندارم فقط همین سینه هام سنگین شده نوک اشون ب سمت بیرون اومده نگرانم نکنه حامله باشم

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻
من اینطورم سینه هام خیلی درد میکنه و

منم همینم خیلی نوک سینه هام ب سمت بیرون اومده داستان دارم🥲

من ۲۴ آبان قرص اورژانسی خوردم ۸ ام باید پریود بشم ولی علائم خاصی ندارم فقط همین سینه هام سنگین شده ن ...

نه دیگه اگر اورژانسی خوردین نگران نباشین

البته اورژانسی هم به شدت چرخه قاعدگی رو بهم میریزه 

نه دیگه اگر اورژانسی خوردین نگران نباشینالبته اورژانسی هم به شدت چرخه قاعدگی رو بهم میریزه

بهم ریختگی اش مهم نیست واسم فقط حاملگی نباشه