2777
2789
این تبلیغات که دیجی کالا و اسنپ و ،،،میزاره چقد واقعیه واسه فردا

دروغ و فریب محضه! همین الان دیجیکالا آیفون و ۲۰۷ و PS5 رو ۱۰۰ درصد تخفیف گذاشته بود و من با آمادگی تمام منتظر بودم فوری وارد سبد خرید کنم و ثبت سفارش انجام بدم منتها بدون اینکه حتی لحظه ای کالا موجود بشه آیکون مربوطه حذف میشد اسنپ پی و اسنپ شاپ هم همینه با این تفاوت که وارد سبد خرید میشه کرد کالای مربوطه رو ؛ منتها باز موقع ثبت نهایی سفارش ارور میده و از صفحه خارج میشه. بقیه کالا ها هم که تخفیف کمتری خورده خودم بررسیشون کردم به همون میزان تخفیف، افزایش قیمت داشته یعنی در واقع شما داری قیمت واقعی کالا رو با منت تخفیف پرداخت میکنی! 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دروغ و فریب محضه! همین الان دیجیکالا آیفون و ۲۰۷ و PS5 رو ۱۰۰ درصد تخفیف گذاشته بود و من با آمادگی ت ...

دقیقا همینطوره منم هرچی زدم اصلا نشد و خیلی بده که کلی وقت آدمو میگیرن و حس میکنم به شعور مشتری‌ها توهین میکنن با این کارشون 😔

عزیز دیروز گفتی یه دختر شاغل حس میکنی اکسسه هعی پیام میده بهش میشه بگی باهم اشتی میکنن یا میاد سمت من ؟؟و اینک ما رابطمون جدی میشه و بهم میرسیم ؟؟نامردی کی داریم ممنونتم میگی خواهشااا

عزیز دیروز گفتی یه دختر شاغل حس میکنی اکسسه هعی پیام میده بهش میشه بگی باهم اشتی میکنن یا میاد سمت م ...

نه عزیزم حس میکنم آشتی نمیکنم و بی نتیجه هست و انشاالله میاد سمتت ولی یکم مانع داره و زمان میخواد.الهی همه چی به بهترین شکل پیش بره عزیزم

عزیز دیروز گفتی یه دختر شاغل حس میکنی اکسسه هعی پیام میده بهش میشه بگی باهم اشتی میکنن یا میاد سمت م ...

عزیزم الان کلی تایپ کردم انگار نیومد سایت مشکل داره،نه عزیزم با اون به نتیجه نمیرسه ،احتمال زیاد برمیگرده سمت شما مانع داره یکم زمان میخواد ولی انشاالله درست میشه تا شهریور اتفاقات خوب بیفته لینتون انشاالله ،عزیزم من حسمو گفتم خیلی جدی نگیر ولی ببین دل خودت چی میگه

نه عزیزم حس میکنم آشتی نمیکنم و بی نتیجه هست و انشاالله میاد سمتت ولی یکم مانع داره و زمان میخواد.ال ...

ممنونتم عزیزم فقط تا چندسال حس میکنی برسیم بهم ؟؟؟ممنونم اخه حرفات خیلی درسته 😍

2790
2778
2791
2779
2792