2777
2789
عنوان

به نظرتون من خیلی جان فشانی کردم

150 بازدید | 17 پست

من خیلی دسر و اشپزی اینا بلدم بعد چندبار خودم درست کردم بردم بعد خواهر شوهرهام امروز گفتن بیایید نون بپزیم تو یادمون بده کمکت کنیم من خمیرش رو درست کردم اون خواهر شوهرم بازش کرد و جاریمم سرخش کرد کمکم کردن ولی احساس میکنم نباید این کارها رو اونجا انجام بدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دیگ بهانه بیار و انجام نده ،حست هیچوقت اشتباه نمیکنه، باور کن همونی ک نیومده و براش آماده بردن ، همون عزیزتره .

پس تاااا میتونی خودتو ب زحمت ننداز براشون ، اینجوری عزیزتری و بیشتر احترامت و هواتو دارن

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

هعی میگن وای فلان چیز خیلی خوب بود بیا درستش کنیم من بچه کوچیکم دارم برام مشکلی نیست ولی کلا سیاست ک ...

سیاست اینه ک خودت و راحتی خودت اولویتت باشه ، برا هیچکس خودتو زحمت نده ، هر چی بیشتر برا خودت ارزش و احترام قائل باشی، دیگرانم مجبووووووورن ک بیشتر بهت احترام بذارن 

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

سیاست اینه ک خودت و راحتی خودت اولویتت باشه ، برا هیچکس خودتو زحمت نده ، هر چی بیشتر برا خودت ارزش و ...

اره خب من ۲ سال هست اینا رو دعوت نکردم خونم بجز پدر و مادرشون ب بهانه بچه کوچیک زیاد جانفشانی نمیکنم الان جدیدا چندتا مدل شیرینی پختم بردم و ...

هعی میگن وای فلان چیز خیلی خوب بود بیا درستش کنیم من بچه کوچیکم دارم برام مشکلی نیست ولی کلا سیاست ک ...

ببین اینکه هنرمندی خیلیی خوبه واقعا 

دیگه باید خودت از رفتاراشون بفهمی که دارن ازت سواستفاده می‌کنند یا نه  ولی فک نکنم  واقعا 😅

خیلی حساس نباش  ، اگه هم خودت سختت هست یا دوست نداری خب یه مسئله دیگه اس سعی کن محترمانه رد کنی یا فقط بهشون بگو چیکار کنند خودشون درست کنند

ببین اینکه هنرمندی خیلیی خوبه واقعا دیگه باید خودت از رفتاراشون بفهمی که دارن ازت سواستفاده می‌کنند ...

نه سو استفاده اصلا نمیکنن خودشونم کمکم میکنن بلد نیستن مثل من ..مثلا بهم دستور بدن اینا نه خودمم قبول کردم اما میگم بازم پیش اومد قبول کنم یا نه؟؟

نه سو استفاده اصلا نمیکنن خودشونم کمکم میکنن بلد نیستن مثل من ..مثلا بهم دستور بدن اینا نه خودمم قبو ...

اره چه اشکالی داره اگه خودت بدت نمیاد  یا اذیت نمیشی

اتفاقا خیلیم خوبه💕