2777
2789

مهمونی خونه بابام میاد ولی میره تواطاق بیرون نمیاد شامم نمیادبخوره صداشم کنن میگه ممنون من میل ندارم😒 سلام وعلیکم نمیادبیرون ازاطاق که باکسی مواجه نشه بعدشم خودشو شیرین میکنه انگارنه انگارچه رفتارزشتی داشته هرچی هم من ابراز ناراحت ونارضایتی میکنم از رفتارش بازم تکرارمیکنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ابراز ناراحتی به تنهایی هیچ نتیجه ای نخواهد داشت عزیزم 

اول اینکه صحبت جدی داشته باش باهاشون ن با قهر و دعوا و دلخوری کاملا منطقی 

و دوم اینکه حتما روانشناس باهاتون صحبت کنه 

شاید ایشون پشت کارش دلیلی داره هرچند که کارش اشتباهه 

ازت یه سوال بپرسم ؟

چند وقته شما رو توی سایت می بینم و میخوام اینو بپرسم ، به تاپیک الانت مربوطه میپرسم اگر دوست داشتی بگو.....

خب قبلا که منم میومدم شما تازه مادر شوهرتون فوت کرده بود و تاپیک های اون زمان رو میزدی..... درگیری همسرت و خونوادت با هم به خاطر مسائل اون زمان و دلخوریش از برادرت و ..... چی شد بعدش ؟

الان که چند سال گذشته ..... این رفتار شوهرت در ادامه دلخوری های اونموقع هست ؟؟؟ 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

مقابله مثل جوابه 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

ازت یه سوال بپرسم ؟چند وقته شما رو توی سایت می بینم و میخوام اینو بپرسم ، به تاپیک الانت مربوطه میپر ...

آره برادرم ازش معذرت خواهی کرد وآشتی کردن ظاهرا ولی هنوز این مسخره بازیارو درمیاره