2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ حسی نداره، یکی که هی گیر میده؛/

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:) 

بابام ادم شکاگیه و خیلی سرکوفت میزنه و دوسم نداره خیلی.

ادنی که عاشقش بودم اومد خواستگارین گعت نه

اما کسی دیگه اومد گفت اره 

بخاطر خلاصی از جو خونه زن کسی شدم که از بابام بدتره.

اگر بابام هوامو داشت سرکوب نمیکرد برمیگشتم باز خونه پدریم.

بابا چرا این ادم و قبول کردی چرا انقدر بتهام بد رفتار کردی که برای فرار ازت مجبور شدم تا به یکی اره گفتی زنش بشم برم ؟!

ادم باید بابای خوب داسته باشه نه فقط بابا:)

پدر نداشتن وقتی عمیقا درک میکنی که پدر دخترت بهش محبت میکنه و تو میبینی پدر داشتن چه مدلی بوده و تو نداشتی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
منم نداشتم عزیزم از وقتی دو سالم بوده ینی اصلا یادم نمیادبگید منم بدونم

پدر نداشتن وقتی عمیقا درک میکنی که پدر دخترت بهش محبت میکنه و تو میبینی پدر داشتن چه مدلی بوده و تو نداشتی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)