2777
2789

۳۰سالمه ۱۰ ساله ازدواج کردم یه بچه هم دارم.

لیسانس دارم،ولی کار ندارم،چقدر دلم میخواست کار داشته باشم یه درآمدی داشته باشم،همش احساس پوچی میکنم انگار که هیچ کاری از دستم بر نمیاد حس میکنم پیش شوهرم کم آوردم دلم میخواست خودمو یه جوری بهش ثابت کنم ولی نشد که بشه...چند باری خواستم استخدامی آموزش پرورش شرکت کنم اما نتونستم تلاشمو بکنم برای خوندنش و قبول شدن.. اه چقد من تنبلم..🫥

جز آزمون استخدامی سعی کن مهارت دیگری هم یاد بگیری.

در کنارش برا استخدامی هم اگر تلاش کنی حتما قبول میشی.

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا بعضی خانمای اطرافو میبینم کیف میکنم انقدر زرنگنهرجوریه براخودشون یه راه درآمد پیدا میکنن من خود ...

حتما ک گلم نباید از راه درس باشه

ناخن کاری آرایشگری لباس فروشی لوازم آرایشی فروختن اینا خوبه آنلاین بفروشی

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

هر مهارتی هم بلد باشم نتونم ازش کسب درامد کنم چه فایده

خب مهارت پولساز یاد بگیر.

چی بلدی الان؟

نیاز شهرتون چیه؟

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
والا چیز زیادی بلد نیستم یه سری سبد تسمه بافی بلدم کلاسشو رفتم،وعروسک جاکلیدی بلدمنیاز شهرمم دقیق نم ...

من خودم از تدریس خصوصی ریاضی سرمایه جمع میکردم بعد گل و گیاه طبیعی میخریدم میفروختم بعد سود گل ها رو برای خودم خرج میکردم و کمی هم پس انداز.

حالا ببین شما به چی علاقه داری و میتونی ازش پول در بیاری

من خودم از تدریس خصوصی ریاضی سرمایه جمع میکردم بعد گل و گیاه طبیعی میخریدم میفروختم بعد سود گل ها رو ...

منم رشتم عربی بود منتها الان بعدچندسال چیزی یادم نیست ازش وگرنه منم میتونستم خصوصی درس بدم

منم رشتم عربی بود منتها الان بعدچندسال چیزی یادم نیست ازش وگرنه منم میتونستم خصوصی درس بدم

الان کتابای راهنمایی و دبیرستان رو مطالعه کن.

بچه ها تو عربی خیلی مشکل دارن