2777
2789

خود اسنپ پی تخفیف نداره بلکه فروشگاه های زیر مجموعه ش تخفیف گذاشته مثل ترب ، دیجی کالا و..

اما واقعیت اینه اسنپ میاد میگه فلان کالا تخفیف داره 90% وقتی شما روی این کالا می‌زنید به فروشگاه اصلی هدایت میشید که صاحب فروشگاه یا سایت ش خراب می‌کنه یا می‌نویسه ناموجود ،😂

من الان زیر انداز زدم 

اینم صاحب فروشگاه سایت ش خراب کرد 😂 الکی منتظر نمونید جز بازدید برای اسنپ هیچی فایده‌ای برای شما نداره 

من اصلا نمیتونم به این اپلیکیشن ها اعتماد کنم

دی جی کالا

ترب

و...

خرید انلاین از پیج معتبر داشتم ولی از اینا اصلا

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

من اصلا نمیتونم به این اپلیکیشن ها اعتماد کنمدی جی کالاتربو...خرید انلاین از پیج معتبر داشتم ولی از ...

اینا میشه اعتماد کرد چون اینماد داره و اگر جنسی ارسال نکنن از طریق اینماد شکایت می‌کنی و پول سر یک ساعت به حساب ت برمیگرده 

ولی اینستا ف.یلتر هست پلیس فتا هم گفته اگر کلاهبرداری بشه ما پیگیری نمی‌کنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصلا نمیتونم به این اپلیکیشن ها اعتماد کنمدی جی کالاتربو...خرید انلاین از پیج معتبر داشتم ولی از ...

دیجیکالا خوبه من خیلی خرید داشتم از وسایل خونه تا ارایشی. مرجوع هم داره.