2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن😭😭😭😭

932 بازدید | 43 پست

سلام دوستان. من الان یه هفته اس به بچم شیر ندادم. اوایل دوبار با آب سرد شستم سینه هامو و دوبار هم قرص خوردم که خشک شه‌ . با قرص درد سینه هام کمی بهتر شد. ولی الان رگ هاش برجسته شده و دردناک. شونه هتم و کتفم درد میکنه.

شما هم همینجوری شدین موقع از شیر گرفتن؟ رگ های سینه تون برجسته شده بود؟

این پدیده طبیعیه و ضرری برام نداره؟ خدایی نکرده عفونتی چیزی نباشه.اون داخل داره چه اتفاقی میفته🤔

کی خوب میشه پس؟

راه حل چیه؟ فکر نمیکنم الان با دوشیدن چیزی بیاد

میپرسیم چطور سکوت کردند تا کربلا رخ داد ؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر یزید . آیندگان نیز خواهند پرسید(تصاویر یمن را دیدند😔) چطور سکوت کردند تا کربلای یمن رخ داد؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر آمریکا____________ ساسان سروش

نه عزیزم اتفاقی نمی افته .باید صبر کنی تا شیرت خشک بشه .همه همین مراحلو دارن

به امید روزی که امضامو تغییر بدم که بالاخره منم آدم شدم مهربون شدم.برام یه صلوات بفرست خواهش میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی دردناکه ولی خوب درد زیادش همون چند روز اوله من همچین سینه هام بزرگ شده بود هیچ کدوم از مانتوهام تنم نمیرفت تا 6 ماه هم شیر داشتم

🍃گر تو گرفتارم کنی  🍃من با گرفتاری خوشم💖             🍃داروی دردم گر تویی   🍃در اوج بیماری خوشم💖
چ قرصی؟ 

برموکریپتین 

میپرسیم چطور سکوت کردند تا کربلا رخ داد ؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر یزید . آیندگان نیز خواهند پرسید(تصاویر یمن را دیدند😔) چطور سکوت کردند تا کربلای یمن رخ داد؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر آمریکا____________ ساسان سروش
نه عزیزم اتفاقی نمی افته .باید صبر کنی تا شیرت خشک بشه .همه همین مراحلو دارن

جدی. خیلی سخته😔

مگه چقد به یچه ات شیر دادی؟ معمولا اونهایی که حداقل ۲سال شیر دادن دیگه این مشکل ندارن و شیرشون به م ...

دختر من ۲۳ ماهشه

زیره داری؟

دوتا کیسه پارچه ای درست کن زیره رو بریز تو اونا ( کیسه کوچیک) هر کدوم از زیزر سوتین بذار رو سینه 

هر چی شیر داری میاد بیرون

منم داشتم از درد می مردم یه خانمی همینجا بهم یاد. داد