2777
2789
عنوان

لطفا بیاین گند زدممم😭

273 بازدید | 10 پست

دوستم گفت بیا باهم بریم بیرون و با بچها بریم شهربازی منم گفتم نمیتونم بیام چون بابام خونس پنجشنبه ها ، بعد اون بعد چند دقیقه سین کردن پیام داد که خیلی ضعیف ، بدبخت و بی خاصیتی از ترس بابات قایم شدی زیرپتو و هیچ کوهی تو زندگیت نمیتونی بخوری و هیچ هنری جز افسردگی نداری.منم بهش زنگ زدم گفتم هرچی گفتی درست بود ولی همینکه مثه تو جیندا نیستم و هر روز تو باغا پیش صدتا پسر نمیرم شرف دارم به صدتا مثه تو و قطع کردم 

الان خیلی پشیمونم بهش کلی پیام دادم و معذرت خواهی کردم ولی بلاکم کرد 

تقصیر من بود چون اون از چند روز قبل ذوق داشت بریم ولی من زدم تو ذوقش اونم رد داد بهم فحش داد ولی حقش نبود این حرفارو بهش بزنم😭😭سر اینکه بهم گفت بی خاصیت خیلی قلبم شکست و یهو خون جلو چشمامو گرفت نتونستم خودمو کنترل کنم (این حرف نقطه ضعفمه)

هیچ حصاری، هر چقدر هم که بلند باشد، نمیتواند جلوی ذهن یک زن را بگیرد🦋 An unashamed Trans girl. به نظرات افراد فاشیست، تر.نس فوب،هوموفوب و زن ستیز تو تایپکام جواب نمیدم. من اینجا نیستم که وجودمو به کسی ثابت کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارت درست بوده رفیقی ک بهت میگه بی خاصیت. مطمعن باشع حذفش بهتره

نههه دوسش دارم😭

هیچ حصاری، هر چقدر هم که بلند باشد، نمیتواند جلوی ذهن یک زن را بگیرد🦋 An unashamed Trans girl. به نظرات افراد فاشیست، تر.نس فوب،هوموفوب و زن ستیز تو تایپکام جواب نمیدم. من اینجا نیستم که وجودمو به کسی ثابت کنم

اتفاقا خوبش کردی

اولین بار بود بهش توهین کردم (: و از خودم متنفرم که بهش گفتم جیندا

نههه دوسش دارم😭

هی منم کلی از این دوستا داشتم حذف. کردم  بهتره واسه خودت

لطفاً درخواست دوستی ندهید .. برای رویاهای خودم میجنگم.....پشت کنکوری ۱۴۰۵ ...رویایی روپوش سفید پزشکی

اولین بار بود بهش توهین کردم (: و از خودم متنفرم که بهش گفتم جیندا

اونم کلی به تو توهین کرد توهینای اونو ببین به شخصیتت بر بخوره. ولش کن بیخیال

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
هی منم کلی از این دوستا داشتم حذف. کردم بهتره واسه خودت

اوکی مرسی عزیزم

اونم کلی به تو توهین کرد توهینای اونو ببین به شخصیتت بر بخوره. ولش کن بیخیال

اوکی مرسی عزیزم💔

آخر اون شوهر ۳۶ ساله ات ده صبح برات کوبیده گرفت که مجبور نشی عکس فیک بذاری؟؟؟؟

در مورد چی حرف میزنی؟