2777
2789
عنوان

چرا ورود سریع رمز نمیده

53 بازدید | 12 پست

اون کاربریم هر کار میکنم رمز،نمیده چه شماره ایو باید بگیرم 

کاربری گل مهرم نمیدونم چی شد هر چی میزنم رمز عبورم نمیاد میزنه اشتباه خیلی ناراحتم 

کاربریمو میخوام 

گوشیم دیروز همه چیش بهم ریخت رمز عبورمم یادم رفته با ورود سریع میومدم الان رمز نمیده هر چی شماره میگیرم 

کاربری گل مهرم نمیدونم چی شد هر چی میزنم رمز عبورم نمیاد میزنه اشتباه خیلی ناراحتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میزنم فایده نداره

اگر رمز یادتون رفته تنها راه همون فراموشی رمز هست

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

کد ورود سریع پس چی شد 

قبلا من با اون راحت میومدم 

فراموشی رمزم میزنم خطا میده

کد ورود سریع پس چی شد قبلا من با اون راحت میومدم فراموشی رمزم میزنم خطا میده

سلام مرورگرتون رو عوض کنید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

کد ورود سریع چی شد قبلا با اون میومدم

اونم کار نمیکنه میزنه بروز خطا 

چرا کد دستوری نمیاد همونکه برای ورود سریعه من با اون میومدم