کسی که ۴۰ سالش مهندس برق ماهی ۱۰۰ حقوقش هست خونه نداره یه پراید داره یک میلیارد طلا داره کل جهیزیه خریده و نیازی به جهیزیه خریدن نداره البته یکبار ورشکست شده اصلا میشه اینجوری صاحب خونه شد؟
خوبه عروسی هم اگه میگیره اوکیه اخلاق و دین و ایمون ایناشم مهم نیست
در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍
سن خودتون؟ اینکه چقدر تفاوت سنی دارید خیلی مهم تر از میزان سرمایه اش هست
من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی زمین گرده (کارما)...............
واقعا میگی که اخلاق و دین وایمونش مهم نیست یا مسخره میکنی؟؟
مسخره میکنم
در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍