2777
2789
عنوان

شوهرم

126 بازدید | 5 پست

بچها من بد چند سال زندگی بد چند سال خون دل خوردن   وقتی همه چیزو تو دل خودم ریختم برای هیچی اعتراض نکردم فقط شدم ادم عصبی ادم بد دهن ک فقط فوش میده 

خلاصه شوهرم  دعوا افتادیم رفت همه مستیل زندکیمون ب خونواده من و ب خونواده خودش گفت 

ر   اصلا ی دعوای بد 

غرورم له شد له هااا 

خلاصه 

بد چند روز اشتی کردیم برگشتیم سر خونه زندگیمون ولی هیچ وقت نمیتونم فراموش کنم شوهرم چجوری تونست منو بفروشه 

چجوری من همه سال تمام مشکلاتشو تو خودم ریختم ولی اون همه رو رو خودم ریخت منو مقصر کرد و پیش خونوادش منو زیر پاش له کرد 

از این که اونا الان دارن میگن پسرمون  چجوری ادبش داره دیونم میکنه 

همیشه من ی جوری رفتار میکردم ک انگار شوهرم عاشقمه  

حالا اینطوری 

نشستم فکر کردم ی دعا الکی بنویسم یکی دو ماه بد المی در بیارم ب همه اعلام کنم تو خونمون دعا پیدا شده که بقیه فکر کنن  برامون دعا گرفتن  فکرشون بره ب اون سمت که اینا مشکلاتشون  حرفای که شوهرم زده ب خاطر دعاهه  نظرتون چیه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین هر کسی یه موقع هایی میشه بد ،جلو بقیه هم ضایه میشه،ولی مهم نباشه برات،برا بقیه هم همینه

منم یه تایمی خیلی بد شدم،خیلی خراب شدم خیلی

ولی الان دارم خودمو جمع میکنم،میدونم هنوز ردش هست و حتی تا ده سال دیگه بازم تو جمعشون بازگو میشه ولی به جهنم،خودشون هم کم اتو ندارن

مهم اینه الان حال روحیم رو دارم خوب میکنم و اشتباهاتم رو انشالله تکرار نکنم