2777
2789
عنوان

زن کم خرج مرد رو بدبخت میکنه

264 بازدید | 24 پست

نمی‌دونم چطور بگم ولی زنی که خرج نداره قانع عه واقعا مرد رو بدبخت می‌کنه 

2تا بنده خدارو میشناسم داداشن

یکی از خانوما خیلی خودشو ول کرده یه کیف رو خدا شاهده 14 ساله همون رو داره میپوشه.

شوهره اوایل زندگی خیلی چسب زندگی بود ولی این اصلا خودشو خونه زندگیش رو لایق خرج کردن نمی‌دید به مرور شوهره هم اون آتیشی که واسه پیشرفت داشت خوابید 

برعکس اون یکی جاریش با اینکه سن بالا تره از اول زندگی از خر شیطون پایین نیومد رو گرون ترینا دست گذاشت چه واسه خودش چه واسه بچه اش چه خونه زندگی،

نتیجه؟ هیچی یکی از داداشا نمایشگاه ماشینی اون یکی وانت بار کار می‌کنه 

My world is empty of people and that's why it's beautiful.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای همه اینطوری نیسباز ما برعکس شمامامانم کم خرج می کرد الان همه چی داریم برعکس فامیلامون زیاد خرج ...

خب ببین عسلم اون حد معقول اش شاید باشه

این خانوم اولیه حتی واسه خورد خوراک بچش هم انقد خساست به خرج میداد که مرده میدونست تو خونه خرجی ندارم تلاش خاصی برای زندگیش نمی‌کرد

منم قناعت میکنم ولی دائم بفکر پیشرفتم چه ربطی داره

عزیزم قناعت خیلی فرق می‌کنه تا شما یکبار سوپ بره بچه ات درست کنی فریز کنی همون سوپ کهنه رو به بچت بدی با اینکه شوهرت اوایل زندگی 2جا کار می‌کنه خونه ماشین هم دارید.

مردی ک عرضه داشته کار میکنه بی عرضگی مردا رو هم میزارید پای زن بدبخت؟؟😒

مرد اول زندگی مجردی 3جا متاهلی هم 2جا کار میکرد 

ولی انقد زنه فشار رو از روش برداشت سال سال مبل عوض نکرد عید عید لباس نخرید که مرده دلش گرم شد اع؟ من که مسئولیت خاصی ندارم ولش کن بره چی کار کنم