2777
2789
عنوان

کسایی که زیاد آهنگ گوش میدن میاین بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 120 پست

لیلی بی عشق کجایی تنهام 

آخه به جونت، وصله نفسهام 

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا با د

دریااااا بغلم کن بغللللم کن که شدم تنها 

بغلم کن بغلم کن بین نامردا 

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

منو تنها گذاشتی رفتی

دروغ نگم ب جز من یکی دیگ داشتی رفتی

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

منو تنها گذاشتی رفتی

باز منو کاشتی رفتی دروغ نگم بجز من یکی دیگه داشتی رفتی 😂😂😂😂درستش اینه عزیز یکم بیشتر 

من هم دلم تنگته هم قهرم باهات، هم دلم گرفته از تو هم میمیرم براااااات😁😁با م

قلــــــب منی 

هنوز هم و غم منی

شونه تو خونمه تنها نقطه امن منی 

یعنی میمیرم ـ. 

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

با ن

ناز داره 

تنش بوی نرگس شیراز داره 

صدای نازکی چون ساز داره 

ناز داره ناز داره

باز منو کاشتی رفتی دروغ نگم بجز من یکی دیگه داشتی رفتی 😂😂😂😂درستش اینه عزیز یکم بیشتر

😅😅😅🙃

یه شعر دیگه

سیاه چشمون چرا تو نگات دیگه اون همه وفا نیست

سیاه چشمون بگو نکنه دلت دیگه پیش ما نیست

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.