2777
2789
عنوان

کیا مخالف عمل بینی ان

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 43 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من دماغ خودم خدادادی عمله واسه چی باید پول حروم کنم و درد بکشم؟

ولی اونایی که دماغشون زشته رو موافقم باید عمل کنن

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

من عمل کردم ب جون مامانم و بابام ی عوارض هم برام نداشت انقدر ک همه جی عالی بود

دقیقا منم قیافه ام هم از قبل خیلی بهتر شده خوشگل تر شدم 

از همه دورم بشم خودم دلیل حال خوبم میشم                       بی خیال هر کی که بود بهتر از اونی که بودم میشم 💎

من.مخالف عمل زیبایی بینی هستمچون می دونم هر یه دونه بیهوشی چه قدر برای بدن ضرر داره. چون یکی از دوست ...

دوست عزیز من پف پلک مادرزادی دارم الانم یه مقدار بیشتر شده به نظرت ارزششو داره برم عمل بلفاروپلاستی 

برداشتن پف پلک حس میکنم خیلی روی چهره ام تاثیر میذاره ولی میترسم از عملش 

من مخالفم ، در ظاهر عمل بینی قشنگه ولی هزار تا مشکل با خودش میاره . خلاصه دیگه اون بینی بینی سابق نمیشه و باید بیشتر مراقب باشی که کجل نشه و افتاده نشه و ...

تنفست هم مثل قبل نمیشه ، مخصوصا موقع غذا خوردن اونایی که عمل بینی کردن سریع نفس کم میارن و واقعا غذا خوردن از چشم آدم میندازن .

جوراب سوراخ هم مد شد ، مطمئن باش یک روز هم دماغ نچرال و گنده و غوز دار مد میشه .

من دماغم نسبت به صورتم بزرگ تره 

رفتن دکتر حلق و بینی که جراح بینی بود و خودش عمل کرده بود ..بهم گفت با اینکه بینی بزرگه نسبت به صورتت اما عمل نکن سنت که بره بالا میفهمی چی گفتم 

الانم راضی ام ..پولشم دارم خیلی وقته 

دوست عزیز من پف پلک مادرزادی دارم الانم یه مقدار بیشتر شده به نظرت ارزششو داره برم عمل بلفاروپلاستی ...

به نظرم با دکتر صحبت کن ببین بی حسی موضعی لازمه یا بی هوشی کامل؟ بعد تصمیم بگیر.
اگر یه تیکه از پلکت نیفتاده پایین واقعا می تونی همین طوری هم قشنگی خودت رو ببینی. 

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685