2777
2789

تهران

10میلیارد 

علاقه مندی هام : درس خوندن و فضای آکادمیک👩🏻🎓 زبان اسپانیولی 🇪🇸 شکرگزاری نوشتن🌸 کتاب خوندن📚 تست کردن غذای بین الملل و کافه های جدید با داداشم 🌮 ❤️دانشجوی رشته مشاوره خانواده❤️

پایین شهر 

قیمت نمیدونم 

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

رشت 5میلیارد

ما رشتیا یه جمله داریم که میگه تی غصه آخر مره کوشه:) یعنی غم و غصه نبودن و دوری و نداشتن تو منو میکشه یه چیزی مثل #تاسیان و نبودن و جای خالیه جیگرگوشت که هرروز میکشتت و زندت میکنه ...خواستم بگم که تی غصه آخر مره کوشه...:)این همه میگن خدا هوای بنده هاشو داره اونوقت هیشکی هوای نفس کشیدن نداره!

شهرستان

بالاشهرش محسوب میشه

۱۴٠متر متری ۳۵تا۴٠ البته خشک

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه بود که روی تخت خوابیده بود🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

خب من میخام قیمت شهرای دیگرو بدونم واسه خیلیا اصلا قابل باور نیست اینجا بالاشهر 3ملیارد

کدوم شهرستان؟ما چند وقته اومدیم شهر کوچیک اصلا تو دیوار خونه ها عوض نمیشه تا بتونیم پیدا کنیم انکار هیچکس خونه نمی فروشه 

کدوم شهرستان؟ما چند وقته اومدیم شهر کوچیک اصلا تو دیوار خونه ها عوض نمیشه تا بتونیم پیدا کنیم انکار ...

شهر کوچیک کسی دیوار نمیزاره حومه ی شهروفقط دیوار میزارن 

باید بری بنگاه 

شهر کوچیک کسی دیوار نمیزاره حومه ی شهروفقط دیوار میزارن باید بری بنگاه

بنگاه هم سپردیم همون خونه هابی که هشت ماه پیش بود همچنان ثابت مونده،هیچکدوم از بنگاهی ها هم زنگ نمی‌زنن،شوهرم میگه باید خودمون دست بکار بشیم بسازیم

سلام میشه منم بگید امسال یا کی حامله میشم چندتا بچه و چه جنسیتی به دنیا میارم براتون صلوات میفرستم عزیزم الهی شما و خانواده و عزیزانتون همیشه سالم و و بهترینا نصیبتون بشه و پر روزی حلال و فراوون باشید ان شاالله بحق خدا و خانوم حضرت فاطمه زهرا (س) لطفا جوابم رو بدید عزیزم😔 تو تاپیکی گفتین حس ششم هستین خواهش میکنم جوابم رو بدین